Αιμοδοσία ΟΦΑ: Όλοι νικητές στον αγώνα ζωής για όλους μας

- Advertisement -

Ένα άλλο διαφορετικό αγώνα διοργάνωσε με αρκετά μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου του 2013 ο Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου. Ένα αγώνα ζωής για όλους μας. Για μια ακόμη χρονιά μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς δήλωσε παρών στην καθιερωμένη του Αιμοδοσία.

OFA aimodosiaΗ εθελοντική αιμοδοσία του ΟΦΑ ξεκίνησε για πρώτη χρονιά το 1979 και από τότε κάθε Χριστούγεννα οι αθλητές τα μέλη και φίλοι του ΟΦΑ δίνουν μαζικά το παρών τους στην εθελοντική αυτή αιμοδοσία.

Ofa aimodosia 4Πιστοί στο ραντεβού και χωρίς να δεχθούν ποινή ήταν όλοι παρόντες στο Τime Control που στήθηκε στο κέντρο αίματος στην Έγκωμη  “κτύπησαν” κάρτα προσφέροντας αίμα για τους συνανθρώπους μας που το έχουν τόση ανάγκη.

OFA aimodosia 3Μαζική ήταν η συμμετοχή της αιμοδοσίας του ιστορικού σωματείου του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μαζί με τους πρωτεργάτες στην δημιουργία και τη καθιέρωση αυτής της αιμοδοσίας και νεαροί οδηγοί, φίλοι και μέλη του σωματείου. Νικητές αυτού του αγώνα όλοι αυτοί που τόσα χρόνια στήριξαν το θεσμό και τον ιερό αυτό σκοπό.

OFA Aimodosia 2Το παρών του στην καθιερωμένη αιμοδοσία του ΟΦΑ έδωσε και ο πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου κος. Αντώνης Μιχαηλίδης που έδωσε τα συγχαρητήρια του στους συμμετέχοντες και τους ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και ευτυχές το νέο έτος. Με το πέρας της αιμοδοσίας όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι θερμά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς και στον ΟΦΑ καθώς τέτοιες χειρονομίες αξίζουν τα πάντα…

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -