Ανεβάζει το επίπεδο πολυτέλειας η Bentley με το νέο υλικό καπλαμά πέτρα από την Mulliner

- Advertisement -

H Bentley Motors είναι η πιο περιζήτητη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο. Έδρα της εταιρεία είναι το Crewe και εκεί πραγματοποιούνται όλες οι πράξεις της,  συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων σχεδιασμού, Έρευνας & Ανάπτυξης (R & D), μηχανικής και της παραγωγής των τριών γραμμών μοντέλων της εταιρείας, Continental, Flying Spur και Mulsanne.

17493676975677f7e922ba7

Ο συνδυασμός της κατασκευαστικής αρτιότητας και χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες που έχουν παραδοθεί από γενιά σε γενιά, μαζί με τις γνώσεις μηχανικής και τεχνολογίας αιχμής την κάνουν τη μοναδική στο Ηνωμένο Βασίλειο πολυτελή μάρκα αυτοκινήτων.  Η Bentley αποτελεί επίσης ένα παράδειγμα της υψηλής αξίας  της βρετανικής κατασκευής και βρίσκεται στις καλύτερες στιγμές της καθώς απασχολεί περίπου 3.800 άτομα στο Crewe.

Η Bentley ωθεί τα όρια της πολυτέλειας καμπίνας με νέα και σπάνια υλικά. Πρόκειται για το υλικό καπλαμάς πέτρας (Stone Venners) που είναι ελαφρύ και σύχρονο χαρακτηριστικό που αναπτύχθηκε από την Mulliner. Το υλικό αυτό προσφέρεται σε τέσσερα αποκλειστικά χρώματα: Γαλαξίας, Φθινόπωρο Λευκό, Κόκκινο και Terra χαλκού

Κατά παραγγελία στην αμαξοποιεία Bentley Motors, η Mulliner, παρουσιάζει το νέο αυτό υλικό τον καπλαμά πέτρας που θα είναι το επόμενο επίπεδο της σύγχρονης βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας πολυτελών οχημάτων

Αυτό το καινοτόμο εσωτερικό φινίρισμα χρησιμοποιεί state-of-the-art τεχνολογία καπλαμά πέτρα για να κάνει ένα πολυτελές όχημα, σύγχρονο με χαρακτηριστικά ενός φυσικού προϊόντος που σχηματίζεται πάνω από 200 εκατομμύρια χρόνια.

7598961835677f7e67c4eb

Η πλάκα και η πέτρα χαλαζίτη είναι βιώσιμο υλικό που βγαίνει με το χέρι από επιλεγμένα λατομεία στο Rajasthan και Andhra Pradesh, στην Ινδία – ένα έθνος με μια αρχαία και πλούσια κουλτούρα της λιθοδομής. Τα τμήματα της πέτρας χωρίζονται από μεγάλα κομμάτια και τεμαχίζονται με τη χρήση ινών γυαλιού και μία ειδική ρητίνη. Τέλος, έχουν διαμορφωθεί και ολοκληρωθεί στο χέρι από την παγκοσμίου φήμης Mulliner για την ομάδα αμαξώματων της Bentley στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Crewe στην Αγγλία.

Οι πέτρινες επιφάνειες των όψεων που σημαίνει ότι και οι δύο είναι εξαιρετικά ελαφρές και διαφανές, επιτρέποντας το κομψό σχήμα και μοτίβο στην πέτρα να είναι ορατό στους επιβαίνοντες στο εσωτερικό.

Ο Geoff Dowding, Διευθυντής Λειτουργιών της Mulliner, σχολιάζει: ” Η Bentley είναι η καθιερωμένη ειδικός στην χειροτεχνία από ξύλο και δέρμα, και τώρα έχουμε την εξερεύνηση νέων, ωραίων και σπάνιων υλικών για να προσφέρουμε ακόμα πιο εξειδικευμένη προσαρμογή και επιλογές στους πελάτες μας. Ο Καπλαμάς πέτρας είναι άλλη μια πρωτιά για την Bentley. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή για το τι σκοπεύουμε να κάνουμε με αυτό το πολυτελές και μοναδικό υλικό ”

Η Mulliner προσφέρει τώρα το καπλαμά πέτρα σε ένα φυσικό φινίρισμα, σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα στα μοντέλα Continental και Flying Spur: Γαλαξίας, Φθινόπωρο Λευκό, Κόκκινο και Terra χαλκού. Όπως και με κάθε μια ξεχωριστή παραγγελία, οι πελάτες που ενδιαφέρονται για το καπλαμά πέτρα θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με την ομάδα παραγγελίας της Mulliner που θα συνεργαστεί με το κάθε άτομο ξεχωριστά  για να συζητήσουν τις μοναδικές απαιτήσεις τους.

11377954385677f7ea55501

Ολα είναι δυνατά στο κόσμο της Mulliner

Η Mulliner υπάρχει για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πιο απαιτητικών πελατών της Bentley. Στον κόσμο της Mulliner, όλα είναι δυνατά. Από τα πιο απλά αιτήματα στη μονόγραμμη ταπετσαρία με το είδος της και τις πιο περίτεχνες προσαρμοσμένες τροποποιήσεις ανάλογα του σώματος μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μόνο με την αποδεδειγμένη εμπειρία ενός πραγματικά κατασκευή αμαξωμάτων, οι εξειδικευμένοι και αφοσιωμένοι τεχνίτες της Mulliner μπορούν να παραδώσουν την πολυτέλεια σε ένα νέο επίπεδο σπανιότητας σε διαφορετική κλίμακα.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -