Ανοίγει την διαφορά ο Sebastien Ogier

- Advertisement -

O Sebastien Ogier ξεκίνησε φουριόζος την σημερινή τελευταία μέρα του Ράλι Μόντε Κάρλο, εναρκτήριου αγώνα της χρονιάς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι έχοντας προβάδισμα πάνω από δύο λεπτά.

Αυτό όμως δεν τον έκανε να χαλαρώσει ρυθμό αλλά συνεχίζει να πιέζει και στην ειδική διαδρομή των 12,60 χιλιομέτρων στα βουνά πάνω από το Μονακό πέτυχε ακόμη ένα ταχύτερο χρόνο στο τιμόνι του Volkswagen Polo R αυξάνωντας κατά 0.7 sec την διαφορά του από τον ισπανό Dani Sordo με το Hyundai i20.

“Έμεινα έκπληκτος που πέτυχα το ταχύτερο χρόνο. Δεν είχα την καλύτερη επιλογή ελαστικών για την ειδική αυτή. Επιλέξαμε τα σούπερ μαλακά ελαστικά και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επόμενη ειδική διαδρομή στο de Turini Col, το οποίο θα είναι πιο ολισθηρό ” είπε.

886x498px_vw-20160120-1523Στη μάχη για τη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης μεταξύ Andreas Mikkelsen και Thierry Neuville, o βέλγος οδηγός ήταν ταχύτερος κατά 0.9sec στο τιμόνι i20  και μείωσε την διαφορά  στο 11.6sec καθώς απομένουν δυο ειδικές για την ολοκλήρωσει του αγώνα.

Ο Neuville σταμάτησε στο ενδιάμεσω τμήμα πριν από την ειδική διαδρομή και έκανε κάποιες εργασίες στο αυτοκίνητο του. “Είχαμε κάποια προβλήματα στη σταθερότητα. Κάτι που μας ανησύχησε, αλλά δεν ήταν τίποτα μηχανικό,» είπε.

7725_hyundai-reversing-monte-2016_777_896x504Ο Mikkelsen ξεκίνησε χαλαρά την τελευταία μέρα. ” Ο Thierry έχει μαλακά ελαστικά, τα οποία ήταν μια καλύτερη επιλογή στο πρώτο στάδιο από τα σούπερ softs ελαστικά μου. Ήξερα ότι θα χάσω κάποιο χρόνο εδώ, αλλά η επόμενη ειδική είναι υγρή και τα ελαστικά μου θα είναι καλύτερα εκεί,» εξήγησε.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -