Αντέχει την πίεση ο Γαλαταριώτης μετά και την 8η ειδική διαδρομή

- Advertisement -

Αντέχει την πίεση ο Σίμος Γαλαταριώτης με το Αντώνη Ιωάννου μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων σημερινών ειδικών διαδρομών στη Χαλοσπιτιά και Αμμονίσιο στο Ράλι Ανατολικό Σαφάρι και είναι στην πρωτοπορία του αγώνα.

Σε σχέση με τα χθεσινά αποτελέσματα με τα οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα έχουμε ανακατατάξεις στην πρώτη εξάδα. Μετά του Γαλαταριώτη, Δημοσθένους και Αντωνίου που συμπληρώνουν την τριάδα στην τέταρτη θέση πέρασαν οι Μιχάλης Ποσίδειας- Φάνος Χριστοφή καθώς κάλυψαν την διαφορά τους από το Πανίκκο Πολυκάρπου που υποχώρησε στην 5η θέση ενώ τον ακολουθεί ο Κώστας Ζήνωνος.

Η μέρα ξεκίνησε με την ειδική διαδρομή 7 (Χαλοσπιτιά) την οποία κέρδισε ο Χρίστος Δημοσθένους με τους Σίμο Γαλαταριώτη και Κώστα Ζήνωνος να συμπληρώνουν την τριάδα. Σταύρος Αντωνίου, Λιμνιώτης και Μιχάλης Ποσίδειας ακολούθησαν στις επόμενες θέσεις.

Άμεση ήταν η απάντηση του Σίμου Γαλαταριώτη στην επόμενη ειδική Αμμονίσιο όπου πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο με δεύτερο το Σταύρο Αντωνίου και Χρίστο Δημοσθένους να ακολουθεί. Μιχάλης Ποσίδειας, Πανίκκος Πολυκάρπου και Αλέξανδρος Τσουλόφτας ακολούθησαν.

Στην δικήνητη κατηγορία εξακολουθεί να προηγείται ο Ζαχαρίας Μανώλη με τον Ανδρέα Βαρνακίδη ενώ άτυχοι στάθηκαν τα αδέλφια Καρούσιος που εγκατέλειψαν στην ειδική των Χαλοσπιτιών.

Να τονίσουμε ότι στον αγώνα σήμερα προστέθηκαν και μεικτά πληρώματα που θα καλύψουν τις 6 ειδικές διαδρομές του συνολικού μήκους των 57 χιλιομέτρων με τους Χρίστο και Δημήτρη Μανούρη να προηγούντε στην κατηγορία τους.

Η σημερινή δεύτερη και τελευταία μέρα του εναρκτήριου αγώνα της χρονιάς του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι περιλαμβάνει 6 συνολικά ειδικές διαδρομές. Ακολουθεί η ειδική Αγίας Βαρβάρας- Δασάκι για να ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος. Μετά από σέρβις οι διαγωνιζόμενοι θα κάνουν και δεύτερο πέρασμα από τις ειδικές πριν το τερματισμό στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι στις 14:00.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των σημερινών ειδικών διαδρομών και η γενική κατάταξη είναι:

SS7

Overall After SS7

SS8

Overall After SS8

Παραμείνεται συνδεδεμένοι για περισσότερα από τον αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη σε λίγο

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -