Αντίο Πέτρο Σεμπάστιαν Καραπατέα

- Advertisement -

Αγαπητοί φίλοι!
Κηδεύσαμε χθες τον Πέτρο Σεμπάστιαν Καραπατέα, ένα από τα πιο φρέσκα μέλη του Vespa – Lambretta Club of Cyprus, ο οποίος έχασε την ζωή του σε δυστύχημα τα χαράματα της Κυριακής, οδηγώντας τον Μπλέ Άγγελο του, μια VESPA LX150….
Τον Πέτρο δεν τον γνώριζα προσωπικά, κάναμε δύο -τρείς κουβέντες μόνο στην πρόσφατη εκδρομή του κλαπ στον Μαχαιρά! Ένας φιλήσυχος νέος, καλλιεργημένος με μετρημένες κουβέντες!
Οι συνθήκες του ατυχήματος πάνω – κάτω γνωστές και σύνηθες όταν οδηγείς δίκυκλο: αυτοκίνητο του ανέκοψε την πορεία, μια απλή πτώση και δεν άργησε η κακή στιγμή! Το ατύχημα δεν ήταν βίαιο, ούτε ταχύτητα, ούτε αλκοόλ η αιτία! Ο Άγγελος του Πέτρου την έβγαλε με μικρές εκδορές, όμως αυτό ήταν αρκετό ώστε να κοπούν τα δικά του φτερά!
Χθες είδα φίλους να δακρύζουν, τους οικείους του να αναζητούν το μεγάλο ΓΙΑΤΙ και αγνώστους να διερωτώνται πως είναι δυνατόν με ένα βεσπάκι να χάσεις την ζωή σου! Ο Πέτρος ήταν ήρεμος και χαμογελαστός χθες, δίπλα του είχε το κράνος του που θα τον συνοδεύει σε όλη του την ζωή και θα οδηγεί με ασφάλεια στον νέο κόσμο!
Φίλοι, το συγκεκριμένο ατύχημα αποδεικνύει πόσο ευάλωτοι είμαστε οδηγώντας τους Έρωτες μας.

Ας είμαστε ακόμα λίγο πιο προσεκτικοί, αφού η ζωή μας είναι στα χέρια, κατά κύριο λόγο, των οδηγών αυτοκινήτων.. Ας μην ξεχνάμε πως κάποιοι μας περιμένουν στο σπίτι για να επιστρέψουμε από την δουλειά, την διασκέδαση, την βόλτα μας..
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκέπασε Πέτρο Σεμπάστιαν Καραπατέα!

Κυριάκος Τσιηφτές

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,381ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -