Αύριο το ΟFA TRIAL RALLY SPRINT στο Γέρι

- Advertisement -

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα ζήσουν αύριο Κυριακή ένα αλλιώτικο φιλικό αγώνα ταχύτητας που διοργανώνει ο Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου το ΟFA TRIAL RALLY SPRINT στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή 16 συνολικά πληρώματα

Πρόκειται για ένα κάθε αυτό αγώνα ταχύτητας που γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλήματος στην Κύπρο και δεν προσμετρά σε κανένα πρωτάθλημα. Είναι αγώνας ταχύτητας που γίνεται με τους κανονισμούς των αγώνων Ράλι και σε αυτό οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να αγωνιστούν χωρίς να έχουν το άγχος να συγκεντρώσουν βαθμούς και θα μπορέσουν να απολαύσουν ταχύτητα και να προσφέρουν θέαμα σε αυτή την εκδήλωση.

Chips JR-AUTOCROSS KORNOU 24-1-2016_1486Μπορούν να λάβουν μέρος αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών με υποχρεωτικά συνοδηγό εκτός από αυτοκίνητα κατηγορίας Ε. Βάση των κανονισμών δεν επιτρέπεται διπλή συμμετοχή σε ένα αυτοκίνητο ως επίσης και ο συνοδηγός πρέπει να είναι μόνο για ένα αυτοκίνητο.

Το μήκος της διαδρομής είναι 8.2 χλμ και αποτελεί την γνωστή ειδική διαδρομή στο Γέρι και τα διαγωνιζόμενα πληρώματα μπορούν να αναπτύξουν πολύ μεγάλες ταχύτητες και το παραμικρό λάθος από ένα πλήρωμα θα έχει μεγάλο κόστος.

Panagiotou M-AUTOCROSS KORNOU 24-1-2016 (686)Τα χρονομετρημένα περάσματα είναι τρία και στη φόρμα  συμμετοχής οι οδηγοί υποχρεούνται να δηλώσουν τις δυο από τις τρείς διαδρομές που θα προσμετρήσουν στα τελικά αποτελέσματα. Ενδιάμεσα των χρονομετρημένων διαδρομών θα υπάρχει ανασυγκρότηση.

Για την ανάδειξη του νικητή με το τέλος του αγώνα θα προσμετρήσουν το σύνολο του χρόνου στις δύο διαδρομές και οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στο δημαρχείο Γερίου.

OFA Trial Rallysprint Provisional starting List

Οι θεατές που θα ήθελαν να βρεθούν στο χώρο της ανασυγκρότησης όταν φτάσουν στο Γέρι στο κέντρο του Δήμου από οποιανδήποτε κατεύθυνση θα πρέπει να ακολουθήσουν το δρόμο προς το κοιμητήριο και θα φτάσουν στο χώρο εκκίνησης της διαδρομής. Η μορφολογία του εδάφους επιτρέπει στο θεατή να παρακολουθεί τα αγωνιστικά για μεγάλη απόσταση.

Trial Rally Map New With Logos

 

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -