Βαχάν Τερζιάν: Αιωνία του η Μνήμη

- Advertisement -

Σαν σήμερα 4 Νοεμβρίου συμπληρώνονται 15 κιόλας χρόνια από τον χαμό του θρύλου των αγώνων αυτοκινήτου στη Κύπρο και όχι μόνο του Βαχαν Τερζιάν που μας έφυγε το 1998 με το τραγικό εκείνο τρόπο σε δυστύχημα παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Σίγουρα όπως το προαναφέραμε ως NewsAutoSport.com ετοιμάζουμε τα αφιερώματα για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλαιοί. Ώντος είναι μια πάρα πολύ δύσκολη δουλειά για να γίνη μια ιστορική αναδρομή. Το άξιζε ο φίλος μας και Αιωνία του η μνήμη.

Το αφιέρωμα αυτό για τον Βαχάν είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε και όντως αυτό ξύπνησε τις μνήμες όσων γνώριζαν το Βαχάν Τερζιάν. Δεν το κάναμε για να αποσπάσουμε τα εύγε το κάναμε από καθήκον και μόνο.

Θέλουμε όμως σαν NewsAutoSport.com να ευχαριστήσουμε τόσο το ένα εκ των συνοδηγών του το Γιαννάκη Θεοφάνους για μια επισήμανση που μας έχει κάνει, και όλους εσάς που διαβάσατε το αφιέρωμα αυτό και για τα σχόλια σας.

Ο Αείμνηστος Βαχάν έγραψε τη δική του ιστορία στους αγώνες ράλι στην Κύπρο. Πέντε φορές πρωταθλητής Κύπρου και πάρα πάρα πολλές νίκες, τρεις συμμετοχές στο ράλι Ακρόπολης και από μια συμμετοχή στο Ράλι Χαλκιδικής, Ράλι Ιορδανίας και Ράλι Dubai.

Αιωνία του η μνήμη.

Υ.Γ.

Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα και κάνουμε έκκληση σε όλους εκείνους που έχουν υλικό (φωτογραφικό, έντυπο ή οπτικογραφημένο) και θα ήθελαν να το δωσουν για δημοσίευση όχι μόνο για τον αείμνηστο Βαχάν αλλά και για το Ράλι Κύπρος ως επίσης και για τους αγώνες αυτοκινήτου στην Κύπρο να επικοινωνήσουν με το [email protected]

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,440ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -