Βροχή οι προσφορές GP2 και «3.5» για τον Έλληνα

- Advertisement -

Τέσσερις τουλάχιστον κορυφαίες ομάδες του GP2, καθώς και ομάδες του εξίσου φημισμένου πρωταθλήματος Formula Renault 3.5, εξέφρασαν το ενδιαφέρον να αποκτήσουν τον Ευτύχιο Έλληνα, προσφέροντάς του μία θέση στο πιλοτήριό τους για το 2014.

Μπορεί η τύχη να μην ήταν με το μέρος του όσον αφορά την καμπάνια για τον φετινό τίτλο του GP3, οι εντυπωσιακές ωστόσο επιδώσεις και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του Ευτύχιου κατάφεραν να ελκύσουν προς το μέρος του ονόματα που βρίσκονται ένα μόλις βήμα απ’ το κατώφλι της Formula 1.

Ο 21χρονος Κύπριος άσος της ταχύτητας, που γλύστρισε μετά τις ατυχίες του από την πρώτη στην έκτη θέση του πρωταθλήματος GP3, ευελπιστεί ότι θα πάρει ορισμένο έστω από το αίμα του πίσω στον τελικό του Άμπου Ντάμπι (2-3 Νοεμβρίου) στην προσπάθειά του να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας προς το μέρος του.

Μία θέση στο πρωτάθλημα του GP2, την κατηγορία δηλαδή που βρίσκεται μόλις κάτω από την F1, θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα του Έλληνα για την εξασφάλιση μίας τέτοιας θέσης εξακολουθεί να είναι, παρά το ταλέντο του, οικονομικό.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -