Δυο μήνες στο χώρο αυτό…

- Advertisement -

H Newsautosport.com συμπληρώνει αύριο δυο μήνες στον ιστοχώρο καθώς επίσημα στις 24 Αυγούστου κάναμε την πρώτη παρουσία μας. Σε αυτούς τους δυο μήνες  δώσαμε δείγμα του τι μπορούμε να προσφέρουμε και ακόμη καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να γίνουμε καλύτερη προς το συμφέρων όλων μας. Είναι με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας καθώς νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τo σωματείο TIME ATTACK που μας αποδέχθηκε ως χορηγούς επικοινωνίας στο προγραμματισμένο τους αγώνας στις 3 Νοεμβρίου 2013.

Αυτό μας τιμά ιδιαίτερα και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα κάνουμε όσο το δυνατό καλύτερη προβολή της όλης εκδηλωσης και του αγώνα. Άλλωστε το σωματείο TIME ATTACK είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά το αυτοκίνητο για ανθρώπους του ίδιου είδους που επιδιώκουν την ανάπτυξη του αθλήματος χρονομετρημένων αγώνων σε πίστα.

3ος Αγωνας TIME ATTACK

Ένα σωματείο που θα είναι μια μεγάλη αγκαλιά για όλο τον κόσμο του αυτοκινήτου, αγωνιστικού και μη, το οποίο θα είναι μακριά από ίντρικες και προσωπικά συμφέροντα, με μόνο μέλημα την οδική ικανοποίηση όλως. Ακόμη οι βασικοί σκοποί και στόχοι του σωματείου είναι οι ακόλουθοι:

•    Να συμβάλει στην οδική ασφάλεια και την μείωση των οδικών ατυχημάτων με την διοργάνωση μαθημάτων ή/και σεμιναρίων για την εκπαίδευση οδηγών αυτοκινήτων και, σε συνεργασία με άλλους φορείς, την εκπαίδευση οδηγών ασθενοφόρων, πυροσβεστικών οχημάτων και περιπολικών εντός της πίστας ταχύτητας με σκοπό την βελτίωση των οδηγικών τους ικανοτήτων και την αύξηση στης οδικής ασφάλειας.

•    Να συμβάλει στην δημιουργία οδικής συνείδησης των μελών του.

•    Να καλλιεργεί και αναπτύσσει το άθλημα του αγωνιστικού αυτοκινήτου στην Κύπρο  σε όλες τις κατηγορίες ανεξάρτητα από φύλο, κοινωνική τάξη και θρησκευτική ή εθνική κοινότητα σύμφωνα και τους τοπικούς ή/και διεθνείς κανονισμούς, ενθαρρύνοντας, εποπτεύοντας και συντονίζοντας τις αθλητικές δραστηριότητες των Μελών του.

•    Να διοργανώνει Αγώνες Αυτοκινήτου όλων των κατηγοριών σε οργανωμένες πίστες ταχύτητας για προκαθορισμένα πρωταθλήματα ή για φιλανθρωπικούς σκοπούς

•    Να ενισχύσει την αγοραστική δύναμη των μελών του.

•    Να οργανώνει κοινωνικές εκδηλώσεις για τα μέλη του και τις οικογένειες τους.

Όλα τα ποιό πάνω εκφράζουν από το Α ως το Ω και τις δικές μας θέσεις και επιδιώξεις γιατί σαν ιστοσελίδα βγήκαμε στο χώρο αυτό γιατί είναι το μεράκι μας…το πάθος μας …και η αγάπης μας για το αυτοκίνητο…και η επιλογή μας να βγούμε προς τα έξω σε περιόδους δύσκολες από οικονομικής πλευράς για όλους μας δείχνει και τους πραγματικούς μας σκοπούς και στόχους.

Κλείνοντας σαν συντακτική ομάδα της newsautosport.com ένα θέλουμε να πούμε και το ενωούμε…

Μπήκαμε στο χορό και θα χορέψουμε γιατί πρότιστα μας αρέσει έστω και αν κάποιοι ενοχλούνται… και ευχαριστούμε από καρδιάς για μια ακόμη φορά το σωματείο Time Attack που μας αποδέχθηκε ως χορηγούς επικοινωνίας.

Καλή συνέχεια σε όλους…

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -