Ενδιαφέρει αθλητές και αθλήτριες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου

- Advertisement -

Το Αγωνιστικό Συμβούλιο της Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (ΚΟΑ) με την εγκύκλιο Νο5  που εξέδωσε σήμερα ενημερώνει τους αθλητές και αθλήτριες για μια σειρά από θέματα που τους αφορούν άμεσα.

Η εγκύκλιος αφορά τις απονομές των επάθλων για τα Πρωταθλήματα 2013,14 και 15, τον προκαταρτικό τεχνικό έλεγχο και την εγκύκλιο αρ. 4

Απονομή Πρωταθλημάτων 2013, 14 και 15.

Η απονομή των πιο πάνω πρωταθλημάτων θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου 2016 στο Μόντε Καπούτο – Λεμεσό. Για περισσότερες πληροφορίες ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποταθεί στο Σωματεί του. Διευκρινίζετε ότι κύπελλα και βραβεία θα δοθούν μόνο στους παρευρισκόμενους αθλητές. Δεν θα αποσταλούν αργότερα ούτε θα παραδοθούν σε άλλο αθλητή. Οι βαθμολογίες των πιο πάνω πρωταθλημάτων είναι αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Προτρέπονται όλοι οι οδηγοί και συνοδηγοί να τις μελετήσουν και να αναφέρουν στη Γραμματεία της Ομοσπονδίας οτιδήποτε παρατηρήσεις έχουν πριν το τέλος του 2015. Μετά οι βαθμολογίες θα θεωρούνται τελικές και καμία αλλαγή δεν μπορεί να γίνει.

Προκαταρτικός Τεχνικός Έλεγχος

Πριν τον πρώτο αγώνα του 2016 θα διεξαχθεί υποχρεωτικός προκαταρτικός τεχνικός έλεγχος σε όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα εγγεγραμμένα στο μητρώο του Τ.Ο.Μ. Ο Έλεγχος θα περιλαμβάνει βασικά θέματα Homologation, σωλήνες, αριθμούς εγγραφής αγωνιστικού αυτοκινήτου, αριθμό σασί, μηχανής, ονόματα στα τζάμια κτλ όπως και βασικές προδιαγραφές από την αρχική εγγραφή του. Οι έλεγχοι θα γίνουν σε κάθε πόλη της ελεύθερης Κύπρου σε ημερομηνίες και τοποθεσίες που θα ανακοινωθούν σύντομα. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποταθούν στα Σωματεία τους για περισσότερες πληροφορίες. Δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή σε οποιοδήποτε αγώνα, αγωνιστικών αυτοκινήτων που δεν έχουν περάσει από προκαταρτικό έλεγχο.

Εγκύκλιος Αρ. 4, ημερ. 23/4/2015

Επισύρετε η προσοχή του κάθε διαγωνιζομένου στην πιο πάνω εγκύκλιο η οποία θα εφαρμοστεί κατά γράμμα το 2016 όπως και στον προκαταρτικό τεχνικό έλεγχο.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΑ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -