Επίσημοι διανομείς των λιπαντικών Castrol στην Κυπριακή αγορά οι εταιρείες EKO και ΧΡ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ

- Advertisement -

Tη διανομή των λιπαντικών της Castrol στην Κυπριακή αγορά αναλαμβάνουν οι εταιρείες ΕΚΟ και ΧΡ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ. Αυτό ανακοινώθηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη όπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ και έγινε η ανακοίνωση συνεργασίας των λιπαντικών Castrol με τις δυο εταιρείες.

IMG_5552

H Castrol είναι κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή, διανομή και εμπορία λιπαντικών και γράσων υψηλής τεχνολογίας για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη ναυτιλία, τις αερομεταφορές, την εξόρυξη πετρελαίου και άλλους βιομηχανικούς και παραγωγικούς κλάδους σε όλο τον κόσμο. H γκάμα των προϊόντων της, περιλαμβάνει λιπαντικά αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών καθώς επίσης προϊόντα για αγροτικά μηχανήματα, μηχανήματα κατασκευαστικών έργων και για ναυτιλιακές και βιομηχανικές χρήσεις. Όλα τα προϊόντα Castrol έχουν διεθνείς εγκρίσεις  για τη χημική τους σύνθεση και πληρούν τις τοπικές απαιτήσεις σε όλες τις αγορές που κυκλοφορούν.

Η Castrol με πολλές δεκαετίες παρουσίας στην Κύπρο, εμπιστεύτηκε τη διανομή των προϊόντων της σε δύο κορυφαίες εταιρείες:

  • την Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου (δικαιούχου του σήματος ΕΚΟ) για τη διανομή τόσο των λιπαντικών αυτοκινήτων μέσω των πρατηρίων της, σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία, όσο και αυτών που αφορούν βιομηχανικές και ναυτιλιακές χρήσεις.
  • και την ΧΡ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ για τη διανομή των λιπαντικών Castrol σε ανεξάρτητα συνεργεία αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

IMG_5514

Η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, που είναι δικαιούχος του σήματος ΕΚΟ, δημιουργήθηκε με την εξαγορά της BP Cyprus LTD τον Δεκέμβριο του 2002. Με 14 χρόνια λειτουργίας  στην Κύπρο, κατόρθωσε να καθιερωθεί στην Κυπριακή αγορά ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο των πετρελαιοειδών και να καταξιωθεί στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού ως ένας σύγχρονος, ποιοτικός και δυναμικός Οργανισμός που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καιρών και στις απαιτήσεις των πολιτών.

IMG_5530«Η συνεργασία της ΕΚΟ με την  Castrol, αξιοποιεί στο έπακρο τη δυναμική, την τεχνογνωσία και τη θέση στην αγορά των δύο αναγνωρισμένων εταιρειών, οι οποίες στοχεύουν πάντοτε στην παροχή κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών», ανέφερε στην ομιλία του ο κος Γιώργος Γρηγοράς, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου.

Η εταιρεία ΧΡ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ ιδρύθηκε το 1969. Αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο εισαγωγέα και προμηθευτή ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κύπρο και  εισάγει καινούργια ανταλλακτικά, ελαστικά, μπαταρίες, λιπαντικά, εργαλεία και εξοπλισμό συνεργείων, λειτουργώντας κυρίως σαν εταιρεία λιανικής πώλησης. Η ΧΡ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ, έχει κύρια και συνεχή αποστολή να καταστεί ο πρώτος στις προτιμήσεις προμηθευτής υψηλής ποιότητας προϊόντων αυτοκινήτου στην Κυπριακή αγορά, καθώς και ένας αξιόπιστος στρατηγικός συνεργάτης για κάθε σύγχρονο συνεργείο.

IMG_5541

«Στην ΧΡ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, άριστης ποιότητας προϊόντα, καθώς και λογικές τιμές στις πολλές χιλιάδες πελατών που εξυπηρετούμε καθημερινά στην Κύπρο. Διαρκώς ψάχνουμε τρόπους για να αναπτυχθούμε περισσότερο, να παραμείνουμε ηγέτες στην αγορά και η συνεργασία με τα λιπαντικά Castrol ενισχύει την προσπάθεια μας αυτή», δήλωσε ο κος Μάριος Καποδίστριας, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας ΧΡ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,993ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -