Επίσημος προμηθευτής καυσίμων του WRC η Panda Distribuzione Spa

- Advertisement -

H Panda Distribuzione Spa μετά την ολοκλήρωση μιας πολυετούς  συμφωνίας θα συνεχίσει να είναι ως ο επίσημος προμηθευτής καυσίμων του πρωταθλήματος.  H Panda θα παρέχει σε όλους τους οδηγούς προτεραιότητα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλι της FIA, στα  World Rally Car, WRC 2 και WRC 3 κατηγορίες με καύσιμο υψηλής ποιότητας απόδοση σε κάθε αγώνα.

Η ιταλική εταιρεία, μέλος του Ομίλου MOL, προσφέρει καύσιμα υψηλού επιπέδου για περισσότερο από 25 χρόνια στους κορυφαίους διεθνείς διαγωνισμούς μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στους αγώνες,  στους αγώνες πίστας και στα καρτ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Maurizio Migliarotti είπε ότι στο WRC είχαμε αναπτύξει εδώ και πολλά χρόνια μια στενή συνεργασία με τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος για να εξασφαλίζουν την απόδοση υψηλού επιπέδου και η εταιρεία μας αναπτύσσει περαιτέρω αναβαθμίσεις.

80126871_o H Panda Distribuzione SpA είναι πραγματικά υπερήφανη που είναι εταίρος του WRC. Αυτό είναι ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς και μια μαρτυρία για την άριστη ποιότητα και υψηλό επίπεδο απόδοσης των προϊόντων μας. Είμαστε πλήρως έτοιμη και έχουμε όλα τα  κίνητρα για να γίνουμε ένας στρατηγικός παίκτης στην επιτυχίες των ομάδων στο WRC »  και για την ανάπτυξη νέων ειδικών προϊόντων για το συγκλονιστικό κόσμο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA, “ πρόσθεσε.

Ο διευθύνων σύμβουλος των υποστηρικτών του WRC,  Oliver Ciesla δήλωσε για τη συνεργασία  της Panda με το WRC ότι θα ωφεληθούν οι διεκδικητές του πρωταθλήματος σε όλα τα επίπεδα.

“Αυτό δεν είναι απλώς μια συμφωνία που θα βοηθήσει τους κατασκευαστές και τις ομάδες στον τίτλο της κατηγορίας World Rally Car. Όλοι οι ανταγωνιστές που είναι νηολογημένοι στα πρωταθλήματα υποστήριξη του WRC θα επωφεληθούν επίσης από την εμπειρία της Panda.

Sordo01MC16cm015_1100x440c H Panda έχει κερδίσει επάξια τη φήμη για την παροχή υψηλής ποιότητας των καυσίμων για το διεθνή μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το  WRC προσφέρει μια ιδανική πλατφόρμα για τη συνέχιση της έρευνας για την Panda ώστε να αναπτύξει περαιτέρω και να βελτιώσει τα προϊόντα της και οι ανταγωνιστές μπορούν να είναι βέβαιοι  ότι το καύσιμο που χρησιμοποιούν θα παραδώσει τη μέγιστη απόδοση του “, δήλωσε ο Ciesla.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -