Επιθετική προϊοντική και τεχνική πολιτική καθιερώνει η PSA

- Advertisement -

Μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια η PSA Peugeot Citroen με ανακοίνωση της σχεδιάζει να αυξήσει τα έσοδά της κατά 10% μέχρι το 2018, με το λανσάρισμα μια σειράς νέων μοντέλων. Συγκεκριμένα θα παρουσιάσει όχι ένα όχι δύο αλλά 26 νέα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων και 4 ηλεκτρικών οχημάτων, 7 plug-in υβριδικών και φορτηγών, ενώ θα υπάρξει και η πρώτη εφαρμογή της αυτόνομης οδήγησης.

Η εταιρεία με την ανακοίνωση του νέου της πενταετούς προγράμματος, που ονομάστηκε Push to Pass, αφότου είδε τους στόχους του τριετούς προγράμματος αναδιάρθρωσης, της να επιτυγχάνονται νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα ανάφερε ότι το σχέδιο περιλαμβάνει σειρά νέων προϊόντων που θα αυξήσουν τα έσοδα κατά 27% μέχρι το 2021 ενώ θα διατηρηθούν επίσης τα ισχυρά περιθώρια των λειτουργικών κερδών.

Ο διευθύνων σύμβουλος Carlos Tavares, τόνισε πως “βάσει της οικονομικής μας συγκρότησης, θα καθιερώσουμε μια επιθετική προϊόντική και τεχνολογική πολιτική”.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του επικεφαλής της εταιρείας ο οποίος έχει ήδη πετύχει όσους στόχους είχε θέσει όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του το 2014, το επόμενο ζητούμενο είναι η αύξηση των εσόδων κατά 10% εώς το 2018 σε σχέση με το 2015 και επιπλέον 15% εώς το 2021.

Κι αυτό είναι έναν μόνο δείγμα της νέας στρατηγικής μας που θα επεκταθεί σε ευρύτερο πλαίσιο για κάθε μια από τις μάρκες της PSA ( Peugeot, Citroen, DS) καθώς θα παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο και σε κάθε ένα από τα μεγάλα «μπλοκ» αγορών που δραστηριοποιείται.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα 26 νέα επιβατικά μοντέλα και άλλα οκτώ ελαφρά επαγγελματικά  εμπορικά οχήματα καθώς και ένα Pick-up.

Προκειμένου αυτό να επιτευχθεί, η εταιρεία σκοπεύει να αλλάξει ελαφρώς τη στόχευση της δίνοντας ακόμα περισσότερη αξία στο πελάτη. Το πρόγραμμα «Push to Pass» αποτελεί το πρώτο βήμα προς την καθιέρωση της PSA (Peugeot, Citroen) ως ενός παγκόσμιου κατασκευαστή με εξαιρετική απόδοση από όλες τις απόψεις και εξαιρετική σχέση με τους πελάτες τους.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Tavares πρόσθεσε: «Θα ακολουθήσει επιθετική πολιτική σε τεχνολογίες και προϊόντα, αφού πλέον η εταιρεία είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να προσαρμόζεται στη συνεχή αλλαγή της αγοράς». Σε αθτό θα βοηθήσει σημαντικά και η ψηφιακή τεχνολογία, που καταδεικνύει σε μεγάλο βαθμό το πως εξελίσσονται οι ανάγκες του αγοραστικού κοινού.
 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -