Ευρωπαϊκή διάκριση για τους Τιμοθέου και Σιάλο στο φετινό Rally Acropolis

- Advertisement -

Ο Χαράλαμπος Τιμοθέου έδειξε για μια ακόμη φορά τις ικανότητες του σε διεθνές επίπεδο. Αυτή τη φορά στο ράλι Ακρόπολις που ήταν και ο τρίτος γύρος του φετινού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι. Με τον πολύπειρο Παναγιώτη Σιάλο στη θέση του συνοδηγού και ένα Mitsubishi Lancer Evo IX κατάφεραν να πάρουν τη 16η θέση στη γενική κατάταξη και την τρίτη στη συμβατική κατηγορία έχοντας στο πλευρό τους την υποστήριξη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Cyta Ελλάδος. 

TIMOTHEOU ACROPOLIS RALLY -2Το Σάββατο κινήθηκαν σταθερά και με ασφάλεια στις ειδικές διαδρομές που διεξήχθηκαν στην άσφαλτο και χωρίς ρίσκα κατάφεραν να φτάσουν το βράδυ στο τέρμα στην 22η θέση γενικής και στην τέταρτη στην κατηγορία τους. Την Κυριακή που ο αγώνας κινήθηκε στο χώμα ανέβασαν στροφές για να πάρουν τελικά την 16η θέση γενικής και την τρίτη θέση στη συμβατική κατηγορία, ανεμίζοντας την Κυπριακή σημαία στη ράμπα του ράλι Ακρόπολις. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτή η δεύτερη φορά που ο Τιμοθέου αγωνίζεται στον Ελληνικό αγώνα με την πρώτη να είναι πίσω στο 2005.

TIMOTHEOU ACROPOLIS RALLY -1Σε δηλώσεις του ο Χαράλαμπος Τιμοθέου αναφέρθηκε στη διαφορετικότητα του αγώνα σε σχέση με τα Κυπριακά δεδομένα. Παράλληλα ευχαρίστησε τους χορηγούς του αλλά και την ομάδα υποστήριξης i-race που τον βοήθησαν να φτάσει στο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα δήλωσε, «Ευχαριστούμε το Μεγάλο μας Χορηγό, την εταιρεία Τηλεπικοινωνιών Cyta Ελλάδος, η οποία στηρίζει την ομάδα Cyta Timotheou Racing Team. Ευχαριστούμε επίσης την XM.com και την εταιρεία καυσίμων Elin. Την διάκριση μας αυτή την αφιερώνουμε στον αείμνηστο φιλο Γιώργο Κυπριανού που ήταν διακαής του πόθος η συμμετοχή μας στο ράλι Ακρόπολις».

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: Cyta Ελλάδος

Πληροφορίες για τη Cyta : 

Η Cyta, η 100% θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου, η οποία «έπιασε» πρώτη στην ελληνική αγορά τις υπερ-υψηλές ταχύτητες VDSL έως και 50Mbps υποστηρίζει το μηχανοκίνητο αθλητισμό και τις προσπάθειες ανθρώπων και ομάδων που αναδεικνύουν την εικόνα της Ελλάδας διεθνώς, όπως είναι η συμμετοχή της Cyta Timotheou Racing Team στο Rally Acropolis 2014. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Cyta υποστηρίζει πρωτοβουλίες που σχετίζονται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά και αναδεικνύουν τη χώρα μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η υποστήριξη της φοιτητικής ομάδας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Aristotle Racing Team που σχεδιάζει και κατασκευάζει εντυπωσιακά, μονοθέσια οχήματα τύπου Φόρμουλα 3 λαμβάνοντας σημαντικές διακρίσεις από τη συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,514ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -