Ηγέτης του Ράλι Αφροδίτη ο Δημοσθένους

- Advertisement -

Ανακατατάξεις επέφερε το δεύτερο πέρασμα από την ειδική διαδρομή Σταυρός- Μονασίλακας του Ράλι Αφροδίτης. Στην πρωτοπορία του αγώνα πέρασαν οι περσινοί πρωταθλητές Χρίστος Δημοσθένους Πάμπος Λαός με τα δυό πληρώματα της Eneos Psaltis rally team Πανίκκο Πολυκάρπου και Σταύρο Αντωνίου να συμπληρώνουν την τριάδα στη γενική κατάταξη.

Tsouloftas-RALLY PARALIMNI 20-21-2-2016 C (1148)_resizeΚαταστροφική ήταν η ειδική διαδρομή για τον Αλέξανδρο Τσουλόφτα με το Στέλιο Ηλία στη θέση του συνοδηγού. Ο νεαρός οδηγός μετά που κέρδισε δυο ειδικές διαδρομές και ενώ ήταν στην Τρίτη θέση γενικής αποχώρησε από τον αγώνα.

Polycarpou-RALLY PARALIMNI 20-21-2-2016 C (1525)_resizeΤαχύτερος όπως προαναφέραμε στην διαδρομή αυτή ο Δημοσθένους με τους Πολυκάρπου και Αντωνίου να συμπληρώνουν την τριάδα. Μαρίνος Πατρόκλου, Λεωνίδας Λεωνίδου και Ιάκωβος Πενταρά ακολουθούσαν στις επόμενες θέσεις για την εξάδα.

Τα πληρώματα που προαναφέραμε με την ίδια σειρά αναμένεται να φτάσουν και στην ανασυγκρότηση στη Πάφο ολοκληρώνοντας την πρώτη μέρα του αγώνα και αποτελούν και την πρώτη εξάδα στην γενική κατάταξη.

Antoniou-RALLY PARALIMNI 20-21-2-2016 C (1042)_resizeΣτην κατηγορία των αυτοκινήτων με κίνηση στους δυό τροχούς επικεφαλής είναι ο Σκεύος Γερολέμου με δεύτερο το Γιώργο Ταννούσης με το Toyota Yaris και τρίτο το Dimi Morozov.

Τα αποτελέσματα της ε.δ. 4 και η γενική κατάταξη του αγώνα είναι:

SS4

Overall after SS4

Παραμείνετε συνδεδεμένοι με την Newsautosport.com για περισσότερα νέα από τον αγώνα σε λίγο.

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -