Η Γέννηση του οικολογικού Explorers Society

- Advertisement -

Εκ μέρους του ιδρύματος του Πρίγκιπα Αλβέρτου 2 του Μονακό, οι Gildo Pallanca Pastor, Dr Bertrand Piccard και o Raphaël Domjan έχουν ξεκινήσει το οικολογικό Explorers Society.


venturi ECO explorer society
Στο ίδρυμα με βάση το Μονακό θα εφαρμόσουν καινοτόμα σχέδια βιώσιμης ανάπτυξης στην εξερεύνηση του αέρα, της γης και του νερού.  Ο στόχος είναι η διατήρηση των αγαθών και οι υπηρεσίες που παράγονται από τη βιώσιμη διαχείριση των οικοσυστημάτων αυτών και τη δημιουργία οικονομικής ευμάρειας για τους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτούς τους χώρους.

Όπως ισχύει οι πρωτοπόροι στην οικολογική περιπέτεια, οι Raphaël, Gildo και Bertrand έχουν ο κάθε ένας ξεκινήσει μερικά από τα πιο καινοτόμα και σημαντικά έργα στην πρόσφατη ιστορία σε σχέση με τον καθαρισμό και τη βιώσιμη κινητικότητα.

Venturi Pastor

Gildo Pallanca Pastor

Ο Gildo Pallanca Pastor έχει κατασκευάσει με επιτυχία τα ταχύτερα στον κόσμο  κυψελών καυσίμου και ηλεκτρικά οχήματα με το διάσημο πρόγραμμα VBB του.

Ο Δρ Bertrand Piccard είναι ο εμπνευστής και της Πιλοτικής  Solar Impulse που αποσκοπούν στην ολοκλήρωση της πρώτης ηλιακής πτήση γύρω από τον κόσμο για την προώθηση της χρήσης καθαρών τεχνολογιών.

Venturi Riggiard

Δρ Bertrand Piccard

Ο Raphaël Domjan είναι ο ιδρυτής και αρχηγός της αποστολής των Planet Solar, της  πρώτης σε όλο τον κόσμο που κινούνται με ηλιακή ενέργεια και ήταν με μια βάρκα. Αυτά τα τρία πρωτότυπα γίνονται για ακραίες συνθήκες και συμβάλλουν στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για τη βιώσιμη χρήση της ενέργειας περιλαμβανομένης της δέσμευσης, τη μετατροπή, την αποτελεσματική διαχείριση της κατανάλωσης και την αποθήκευση.  Ο πραγματικός κόσμος δοκιμή αυτών των έργων αναπτύσσει τα πιο αποτελεσματικά συστήματα για να αντιμετωπίσουν τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.  Και οι τρεις οικο-τυχοδιώκτες έχουν τρέξει ένα μέρος των έργων τους στο Πριγκιπάτο του Μονακό, με την υποστήριξη του Ιδρύματος του πρίγκιπα Αλβέρτου 2 του Μονακό .

Venturi Domjan

Raphaël Domjan

Αυτοί οι τέσσερις σημαντικοί παράγοντες στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης και της κινητικότητας ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν τον οικολογικό Εξερευνητή της κοινωνίας, προκειμένου να συνεχίσουν να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν αποτελεσματικές και πολύπλευρες λύσεις σε συστήματα μηχανικής μέσα στη σφαίρα της βιώσιμης κινητικότητας.

Όσον αφορά το οικολογικό Explorers Society δήλωσαν:

Ο Raphaël Domjan: «Ο κόσμος που φτιάξαμε για το αύριο εξαρτάται από τη σοφία που έχουμε σήμερα».

Ο Gildo Pastor: «Είναι με μεγάλη υπερηφάνεια ότι οι τέσσερις από εμάς ενώνονται κάτω από τη σημαία του Μονακό για να βρούμε τις καλύτερες τεχνολογικές λύσεις που προέρχονται από την ευρεία γκάμα των εμπειριών και των σχεδίων για την εφαρμογή στην καθημερινή ζωή. »

Ο Bertrand Piccard: «Τώρα που η Γη και η Σελήνη έχουν κατακτηθεί, η περιπέτεια του 21ου αιώνα είναι να κατακτήσει την ποιότητα της ζωής στον πλανήτη μας: την καταπολέμηση της φτώχειας, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ιατρική έρευνα, τη βελτίωση της διακυβέρνησης, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και καθαρών τεχνολογιών για μια βιώσιμη ανάπτυξη. “

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -