Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ δίπλα στις άπορες οικογένειες

- Advertisement -

Η εταιρεία ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, αποφάσισε όπως αυτές τις γιορτινές μέρες βοηθήσει τους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας με χρηματικές εισφορές προς διάφορα κοινωνικά παντοπωλεία και άλλα ευαγή ιδρύματα σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου. 

Η Διεύθυνση της εταιρείας επισκέφθηκε πρόσφατα το κοινωνικό παντοπωλείο «Αγκαλιάζω» του Δήμου Λευκωσίας και πρόσφερε το ποσό των 2,000 ευρώ προς ανακούφιση των άπορων οικογενειών.  Είχε συνάντηση επίσης με τον Δήμαρχο Λεμεσού, κύριο Ανδρέα Χρίστου, στον οποίο επιδόθηκε χρηματική εισφορά ύψους 2,000 ευρώ επίσης για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης. Ταυτόχρονα, προγραμματίζονται συναντήσεις και με τους Δήμους Λάρνακας και Πάφου, τη Μητρόπολη στην ελεύθερη Αμμόχωστο, όπως και άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανώσεις.

Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ευελπιστεί πως οι εισφορές σε χρήματα παρέχουν την απαραίτητη ευελιξία προς τα ιδρύματα να τα χρησιμοποιήσουν όπως πιστεύουν ορθότερα προς ανακούφιση των δυσπραγούντων συνανθρώπων μας.

Στη φωτογραφία, ο Γενικός Διευθυντής  κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας (δεξιά) επιδίδει την επιταγή στον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -