Η εταιρεία Χρ. Καποδίστριας στηρίζει τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή»

- Advertisement -

Η εταιρεία Χρ. Καποδίστριας στηρίζει τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις καθώς εισέφερε όλο το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη διάθεση του ημερολογίου της για το 2016. Η εισφορά παραδόθηκε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας παρέδωσε επιταγή ύψους 5.000 ευρώ στον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γιώργο Πενηνταέξ. Η εταιρεία εισέφερε όλο το ποσό που προήλθε από τη διάθεση των 1.500 ημερολογίων που εξέδωσε για το 2016 και τα οποία διατέθηκαν σε πελάτες, συνεργάτες και φίλους της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, προς 3 ευρώ έκαστο.

Η ανταπόκριση ήταν μεγαλύτερη του αναμενόμενου -η εταιρεία πρώτη φορά προχώρησε σε τέτοια έκδοση- έτσι τα ημερολόγια που τυπώθηκαν, εξαντλήθηκαν πριν συμπληρωθούν τρεις εβδομάδες από την κυκλοφορία τους.

«Εκ μέρους του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις ‘Ένα Όνειρο, Μια Ευχή’ εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά σας, για τις ανάγκες των παιδιών και των νέων που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου. Ευχόμαστε να είστε πάμπλουτοι από χαρά και πάμπτωχοι από πόνο» ανέφερε ο κ. Πενηνταέξ.

Από την πλευρά του ο κ. Καποδίστρια εξήγησε ότι «είναι στην κουλτούρα της εταιρείας να προσφέρει στα κοινά και η κυκλοφορία του ημερολογίου θέλαμε να ενταχθεί σε αυτό το πλαίσιο» προσθέτοντας πως «η δική μας εισφορά μπορεί να είναι σταγόνα μπροστά στον ωκεανό των τεράστιων αναγκών, αλλά ευελπιστούμε πως θα δώσει έστω μια μικρή ανάσα σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».

Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες, πελάτες και φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό των τριών ευρώ, καθώς τα χρήματα που μαζεύτηκαν διατέθηκαν για έναν ιερό σκοπό.

Στόχος πλέον είναι η θεσμοθέτηση του εταιρικού ημερολογίου και η ένταξή του στις ενέργειες Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -