Η Λάρνακα φιλοξενεί τον 3o γύρο του πρωταθλήματος ράλι της Citroen

- Advertisement -

 Με μόλις μισό βαθμό διαφορά οι δύο διεκδικητές του φετινού Παγκυπρίου πρωταθλήματος ράλι της Citroen «Chips» και Κώστας Ζήνωνος ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τον τρίτο γύρο της φετινής σεζόν. Το ράλι Φοινικούδων διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Λάρνακας την ερχόμενη Κυριακή 18 Μαΐου με μια άκρως ενδιαφέρουσα λίστα συμμετεχόντων.

PALMTREES RALLYΟ αγώνας θα ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή στις 11:00 το πρωί από το χώρο των Φοινικούδων στη Λάρνακα και τα πληρώματα θα έχουν να καλύψουν έξι συνολικά ειδικές διαδρομές (τρεις επαναλαμβανόμενες).

KOSTAS ZENONOSΜετά την εκκίνηση τα αυτοκίνητα που θα κατέβουν από τη ράμπα θα κατευθυνθούν προς την ειδική διαδρομή Αβδελερού στις 11:38 ενώ στις 12:21 θα διεξαχθεί η διαδρομή του Καλού Χωριού. Η τρίτη διαδρομή θα διεξαχθεί στις 13:14 στη Σκαρίνου ενώ στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν πίσω στη Λάρνακα όπου θα γίνει και η ανασυγκρότηση. Στις 15:47 θα ξεκινήσουν για το δεύτερο πέρασμα στις διαδρομές με τη διαδρομή του Αβδελερού να ξεκινά στις 15:47 ενώ στις 16:30 θα διεξαχθεί η διαδρομή στο Καλό Χωριό. Η τρίτη διαδρομή θα διεξαχθεί στις 17:13 στη Σκαρίνου. Το πρώτο αυτοκίνητο αναμένεται να τερματίσει και πάλι στο χώρο των Φοινικούδων γύρω στις 18:40 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

PALMTREES RALLY ITINERARY

Τριάντα τρία συνολικά πληρώματα βρίσκονται στη λίστα εκκίνησης με τους νικητές των δύο πρώτων γύρων Κώστα Ζήνωνος / Σάββα Λαό και Κώστα Γεωργίου «Τσιπς» / Έλενα Πιερή να θέλουν να πάρουν καθαρή πρωτοπορία μετά τον αγώνα της Λάρνακας. Πρώτη φετινή συμμετοχή στο θεσμό για τους πρωταθλητές Νίκο Θωμά και Άγγελο Λοιζίδη ενώ μαζί με τους Χρίστο Δημοσθένους και Κυριάκο Δαμιανού αναμένεται ότι θα δυσκολέψουν τους δύο διεκδικητές του τίτλου. Για διάκριση πάνε επίσης τόσο οι δευτεραθλητές του 213 Σταύρος Αντωνίου και «Τσιπς Junior» όπως και οι Πέτρος Παντελή, Πρόδρομος Προδρόμου και Μιχάλης Ποσείδιας που επιστρέφουν στους αγώνες. Συνολικά 24 τετρακίνητα βρίσκονται στη λίστα των συμμετοχών ενώ εννέα πληρώματα αγωνίζονται με δικίνητα αυτοκίνητα με τους Ανδρέα Χαραλάμπους και Κωνσταντίνο Σιάλο να έχουν τον πρώτο λόγο με το δυνατο Honda CIvic R3

STAVROS ANTONIOUΜετά και το δεύτερο γύρο του φετινού πρωταθλήματος ράλι της Citroen, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Κώστας Γεωργίου «Chips» με 38,75 βαθμούς ενώ μόλις μισό βαθμό πίσω του είναι ο Κώστας Ζήνωνος. Τρίτος παρέμεινε ο Σταύρος Αντωνίου με 30,25 με το Γιώργο Παφίτη να βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 16,75 βαθμούς. Την πρώτη εξάδα στη μέχρι στιγμής βαθμολογία συμπληρώνουν οι Κώστας Λαός με 13,5 βαθμούς και ο Γιώργος Χριστοφή με 11,25.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κύριος χορηγός του φετινού πρωταθλήματος ράλι είναι φέτος  η εταιρεία Geo. Pavlides & Araouzos, στηρίζοντας την προσπάθεια με τα χρώματα της μάρκας Citroen. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία, που έχει μια μακρόχρονη ιστορία στους αγώνες αυτοκινήτου στον τόπο μας, χρηματοδοτεί και στηρίζει τους πέντε γύρους της χρονιάς και μετά από αυτή την εξέλιξη, ο θεσμός μετονομάζεται σε «Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι Citroen».

Βαθμολογία

1 Κώστας Γεωργίου «Chips»38,75

2 Κώστας Ζήνωνος 38,25

3 Σταύρος Αντωνίου 30,25

4 Γιώργος Παφίτης 16,75

5 Κώστας Λαός 13,5

6 Γιώργος Χριστοφή 11,25

7 Ιάκωβος Πενταράς 9

8 Σταύρος Ζήνωνος 8,75

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -