Η Honda αντικαθιστά τον Yasuhisa Arai με τον Yusuke Hasegawa

- Advertisement -

Η επιστροφή της Honda στη Formula 1 έγινε πέρυσι με εφιαλτικό τρόπο. Η αναβίωση της συνεργασίας της McLaren και της Honda ξύπνησε στους οπαδούς μνήμες από το παρελθόν, μέχρι αυτοί να προσγειωθούν στη σκληρή πραγματικότητα, η οποία έλεγε πως το 2015 αποτέλεσε μία από τις χειρότερες χρονιές στην ιστορία της βρετανικής ομάδας.

Το βασικότερο πρόβλημα στην περσινή MP4 – 30 ήταν ο RA615H, το power unit από τη Honda, το οποίο ήταν τρομερά αδύναμο και αναξιόπιστο, ενώ τα βήματα που σημειώθηκαν μέσα στη χρονιά δεν ήταν ανάλογα με αυτά που ακούγαμε ή διαβάζαμε πριν από έναν χρόνο, κυρίως από τον επί κεφαλής της Honda Motorsport, Yasuhisa Arai.

Από σήμερα, μπορούμε να λέμε ότι είναι πρώην επί κεφαλής, καθώς η ιαπωνική εταιρεία τον υποβάθμισε στη θέση του Senior Managing Officer (Αγωνιστικός Διευθυντής) της Honda R&D Co., Ltd (Έρευνα και Ανάπτυξη). Τη θέση του θα πάρει ο Yusuke Hasegawa στη 1 Μαρτίου, ως επί κεφαλής μηχανικός και επί κεφαλής του Project της Formula 1.

Τέλος, ο Yoshiyuki Matsumoto αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Αγωνιστικού Διευθυντή και Διευθυντή Επίβλεψης του Project Formula 1, αλλά και του Προέδρου, Διευθύνοντα Συμβούλου και Εκπρόσωπου Διευθυντή της Honda R&D Co., Ltd.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -