Η Maserati Quattroporte

- Advertisement -

Με την υπογραφή του οίκου μόδας Ermenegildo Zegna επιστρέφει η Maserati Quattroporte στην Φρανκφούρτη. Αν και πρόκειται για την πρωτότυπη έκδοση του αυτοκινήτου, που σύμφωνα με την ιταλική φίρμα πρόκειται να περάσει στην παραγωγή μέσα στην επόμενη χρονιά, οι διαφορές που το χωρίζουν από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Ανάμεσα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition, όπως είναι η πλήρης ονομασία της, ξεχωρίζει το χρώμα του αμαξώματος, το οποίο χάρη στη χρήση ειδικών στρώσεων έχει αποκτήσει ένα εντυπωσιακό «βάθος».

Ανάλογου χαρακτήρα είναι και οι παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό της ιταλικής μπερλίνας. Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, έχει υιοθετήσει το χρώμα της μόκας. Τις επενδύσεις των καθισμάτων, όπως και των υπολοίπων επιφανειών του εσωτερικού, τις έχει επιμεληθεί ο ιταλικός σχεδιαστικός οίκος Ermenegildo Zegna, επιλέγοντας υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το δέρμα και το ύφασμα.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,376ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -