Η Nissan βραβεύεται σαν η «Ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα αυτοκινήτου»

- Advertisement -

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα αυτοκινήτου στην αναφορά της Interbrand “Best Global Brands 2015” σύμφωνα με την Interbrand, τον παγκόσμιο ηγέτη στην αξιολόγηση εταιρικών σημάτων, η Nissan αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα brands του κόσμου για το 2015.

Η διάκριση, που κάθε εταιρεία θα ήθελε να έχει στην κατοχή της, αφορά την ανάπτυξη που έχει σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με την Interbrand, η ιαπωνική φίρμα είχε το μεγαλύτερο ποσοστό ανόδου (19%) συγκριτικά με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες για το 2015.

Στην ετήσια έκθεση Best Global Brands, η Nissan κατετάγη στην 49η  θέση για το 2015, έναντι της 56ης του 2014 και της  90ης του 2011, ενώ αποτιμάται (ως μάρκα) στα 9.08 δισεκατομμύρια δολάρια. Μεταξύ άλλων, η συγκεκριμένη έκθεση της Interbrand  επιβραβεύει τη μάρκα για την αξιοποίηση μοναδικών ευκαιριών, όπως αυτής της χορηγικής συμφωνίας με το UEFA Champions League. Επιπλέον αναφορά γίνεται και στην παροχή εξατομικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες της, όπως το Nissan Design Studio.

NISSAN BEST GLOBAL BRAND AWARD 2015-2

Η μεθοδολογία της Interbrand εστιάζει στις εν εξελίξει επενδύσεις και στη διαχείριση του brand ως μέρος του ενεργητικού της φίρμας, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές επιδόσεις, την βαρύτητα της μάρκας στη διαδικασία λήψης απόφασης αγοράς από τον καταναλωτή, καθώς και τη δύναμη του brand στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη.

Για την ιστορία στην πρώτη θέση βρίσκεται η Apple και ακολουθούν, Google και Coca Cola.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -