Η Rally Art Technology … τώρα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ

- Advertisement -

Η Rally Art Technology  μετά από πολλά 15 χρόνια στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου, ως υποστήριξη αλλά και ως συμμετοχή, για την φετινή χρονιά αποφάσισε να ενταχθεί ενεργά και στον χώρο του ΚΑΡΤ. Έτσι για τη χρονιά του  2016  θα προσφέρει τις υπηρεσίες σαν υποστήριξη και  προετοιμασία στην νέα, όμορφη , ταλαντούχα αλλά και πολλά υποσχόμενη 16χρονη Μαριαλλέννα Παυλή.

Η εμπλοκή της Μαριαλλένας θα περιλαμβάνει όλους τους αγώνες του Πανελληνίου  Πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το προσεχές Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου στην πίστα των Αφιδνών. Θα συμμετέχουμε στη κατηγορία SENIOR με σασί Tony και κινητήρα Iame  x 30 125cc.

Σκοπός της ομάδας αλλά και της Μαριαλλένας είναι η αποκομιδή εμπειριών αλλά και ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

5a307629-dcd7-4725-ab9d-2c04d5de7392

Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν η Μαριαλλένα δεν είχε την αμέριστη υποστήριξη των χορηγών της που δεν είναι άλλοι από το TATOOS DERMAGARFICS στον Κορυδαλλό, το Καφέ Creperie  SINFUL TASTE στο Μαρούσι αλλά και τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων  ROYAL PARTS στον Κορυδαλλό. Η Οδηγός και η ομάδα εύχονται σε όλους τους συμμετέχοντες καλό και απροβλημάτιστο αγώνα και καλό τερματισμό. Χορηγοί επικοινωνίας www.racing-news .gr και ο ιντερνετικός σταθμός i-feel radio.gr

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -