Κυνηγούν το ρεκόρ Γκίνες η οικογένεια Γιάγκου που τρέχει με τρία πληρώματα στο Ακρόπολις

- Advertisement -

Την δική της ιστορία στο Μηχανοκίνητο αθλητισμό ετοιμάζεται να γράψει η οικογένεια Γιάγκου. Η ιστορία αυτή ξεπερνά τα κυπριακά σύνορα καθώς θα καταγραφεί και θα αναγνωριστεί και στα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες 2016.

Θα είναι η πρώτη οικογένεια που θα τρέξει σε αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι, και ποιο συγκεκριμένα στο Ράλι Ακρόπολις, όχι με ένα όχι με δύο αλλά με τρία ξεχωριστά πληρώματα. Έχουν γίνει μάλιστα όλες οι διερευνήσεις και διαδικασίες ώστε η όλη προσπάθεια τους να καταγραφεί και να αναγνωριστεί ως ρεκόρ για το Γκίνες 2016.

Ναι καλά διαβάσατε με τρία  ξεχωριστά πληρώματα να έχουν δηλώσει συμμετοχή η Yiangou Motorspor θα βρίσκεται στο Ράλι Ακρόπολις που θα προσμετρά ως ο 3ος αγώνας του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι και θα γίνει 6-8 Μαϊου.

RALLY PAFOU 28-29-11-2015 (967)Το ένα πλήρωμα θα απαρτίζουν οι Γιάγκος Γιάγκου με συνοδηγό το Πιερή Χουρίδη στο Mitsubishi Lancer Evo IX  που θα είναι ντυμένο στα χρώματα της Agip και Psaltis Auto Parts.

Το δεύτερο πλήρωμα θα αποτελείται από το Παναγιώτη Γιάγκου με συνοδηγό τον Παναγιώτη Κυριάκου στο Mitsubishi Lancer Evo IX  που θα είναι επίσης ντυμένο στα χρώματα της Agip και Psaltis Auto Parts.

Τέλος το τρίτο πλήρωμα της ομάδας θα είναι καθαρά γυναικείο και θα απαρτίζουν η Λίτσα Γιάγκου με συνοδηγό την Ελένη Ηλία και θα είναι ένα Subaru Impreza N12 ντυμένο στα χρώματα της Agip – Πετρολίνα Αφοί Λευκαρίτη και Psaltis Auto Parts.

RALLY LARNACAS 24-25-10-2015 (92)Ο πατέρας Γιάγκος Γιάγκου μετρά μερικές δεκαετίες στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε αγώνες ράλι , ταχύτητας, 4X4  και Baja. Πως να μην ασχοληθεί με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και ο υιός Παναγιώτης Γιάγκου καθώς μεγάλωνε μέσα στα αυτοκίνητα μέσα στα κύπελλα  και μέσα στην αγκαλιά της μητέρας του στα σέρβις παρκ. Πήρε το “μικρόβιο” και βρέθηκε και αυτός στις πίστες και στις ειδικές διαδρομές. Δίπλα τους σε κάθε αγώνα και η μητέρα Παντελίτσα (Λίτσα) Γιάγκου που έμαθε το κάθε τι στην προετοιμασία της ομάδας, έμαθε να παίρνει σημειώσεις και να κάνει πλοήγηση…έμαθε να έχει υπομονή αλλά και επιμονή ως επίσης και να οδηγεί. Απόκτησε το δικό της αυτοκίνητο βρέθηκε αρκετές φορές στους αγώνες από το 1999 που ξεκίνησε για πρώτη φορά και τολμά για μια ακόμη φορά σε αυτή τη προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα ώστε να επιτύχει τους στόχους της. Όλοι η οικογένεια είναι θαυμαστές του μηχανοκίνητου αθλητισμού τον ζουν και τον απολαμβάνουν σε όλες του τις μορφές και για αυτούς είναι τρόπος ζωής και διασκέδασης και μετρά περισσότερο από όλα η συμμετοχή και μετά το αποτέλεσμα…  

Χορηγός προβολής της ομάδας είναι το τηλεοπτικό Κανάλι ΑΛΦΑ.

Ήδη έχουν σταλεί οι συμμετοχές ενώ έχουν γίνει δοκιμές και στη Κύπρο ώστε να γίνουν απαραίτητες ρυθμίσεις στα αυτοκίνητα. Μετά από αυτές τα αυτοκίνητα ετοιμάστηκαν και αναχωρούν για την Ελλάδα αυτές τις μέρες. Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στην Ελλάδα μέχρι και τα τέλη Ιουλίου καθώς και τα τρία πληρώματα αναμένεται να λάβουν μέρος σε ακόμη δυό ή τρείς αγώνες που προσμετρούν στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα επιστρέψουν στην Κύπρο ώστε να προετοιμαστούν και να είναι πανέτοιμα και για το Διεθνή Ράλι Κύπρος το Σεπτέμβριο που ως γνωστό προσμετρά  και αυτός ως ένας αγώνας του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ράλι.

RALLY APHRODITE 28&29-11-2015_097Ως Newsautosport.com ευχόμαστε στα πληρώματα κάθε επιτυχία και θα σας κρατούμε ενήμερους με περισσότερα νέα από την ομάδα στη συνέχεια.

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -