Κυπριακή Αποστολή στην Παγκόσμια συνάντηση Vespa 2016

- Advertisement -

Το Vespa for Life Cyprus ανακοινώνει με περηφάνια πως θα συμμετάσχει με δυο πληρώματα στην Παγκόσμια Συνάντηση Vespa 2016 / Vespa World Days 2016, που θα διεξαχθεί στο Saint Tropez της Γαλλίας από τις 2 – 5 Ιουνίου 2016, με συνδιοργάνωση από το Vespa World Club και Vespa Club de France.

2f7e8028Τα μέλη του Vespa for Life Cyprus Κυριάκος Τσιηφτές και Άκης Χατζηγεωργίου, καθώς και ο Πρόεδρος του Vespa Club di Famagusta Λοΐζος Λοΐζου (Fabiano) αναχωρούν την ερχόμενη Παρασκευή 27 Μάιου για την Ελλάδα, όπου θα συναντήσουν τη μεγάλη παρέα – αντιπροσωπία του ελληνικού Vespa Club (περίπου 45 πληρώματα από όλη τη χώρα), διανύοντας την απόσταση 2,500 km σε διάστημα 12 ημερών!

Η αποστολή του Vespa for Life Cyprus συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Vespa World Days, το παγκόσμιο επίσημο ετήσιο γεγονός για τους εορτασμούς των 70 χρόνων από την κατασκευή της πρώτης Vespa τον Απρίλιο του 1946, και αυτό γίνεται πραγματικότητα χάρη της αποδοχής των Ελληνικών Vespa Club στο να φιλοξενήσουν την κυπριακή αποστολή. Επιπρόσθετα, πρώτη φορά συμμετέχουν σε Vespa World Days οχήματα εγγεγραμμένα στην Κύπρο, όπου δυο μηχανές, μια κλασσική PX 150 της δεκαετίας του ’80 και μια σύγχρονη LX 150 του 2012, ξεκίνησαν ήδη το ταξίδι τους από τις 17 Μάιου ατμοπλοϊκός προς Ελλάδα με στόχο να καλύψουν με επιτυχία την απόσταση των 2,500 km. Το υπέροχο ταξίδι προς το Saint Tropez αρχίζει επίσημα από την Αθήνα το Σάββατο 28 Μάιου και η αποστολή μας θα μεταβεί μέσω Ελλάδας και Ιταλίας, όπου αναμένεται να φτάσει στο Saint Tropez στις 2 Ιουνίου!

vespa-world-days-2014-14To Vespa World Days είναι μια πρόκληση για τους απανταχού λάτρεις των Vespa, με την ετήσια συνάντηση να πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Ευρώπης, με τη συμμετοχή χιλιάδων Vespa, από τα πιο κλασικά μέχρι και τελευταία μοντέλα. Αποτελεί πλέον την πιο επίσημη παγκόσμια συνάντηση και η πόλη η οποία αναλαμβάνει να φιλοξενήσει το γεγονός προετοιμάζεται τουλάχιστον δυο χρόνια πριν! Φέτος, στο Saint Tropez υπάρχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του εορτασμού των 70χρονων της Vespa που κλείνουν φέτος με την πρώτη παραγωγή τον Απρίλιο του 1946! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από εκδηλώσεις που διοργανώνει το Vespa Club της Γαλλίας, με επίκεντρο την ιστορία, εξέλιξη και ανάπτυξη των αγαπημένων μας Βέσπα. Θα υπάρχουν εκθέσεις ειδικών μοντέλων Βέσπα ιστορικής σημασίας, αλλά και πλήθος εκδηλώσεων και διαγωνισμών.

VespaΤο Vespa for Life Cyprus εύχεται ένα ασφαλές και απολαυστικό ταξίδι στην Κυπριακή και Ελληνική αποστολή, με την ελπίδα να επιστρέψουν με γεμάτες αναμνήσεις από το Vespa World Days 2016.

Χορηγός επικοινωνίας της αποστολής είναι το Ράδιο Ζενίθ και η Newsautosport.com

day-vespa1

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -