Με ελαφρύ προβάδισμα ο Δημοσθένους συνεχίζει τη μάχη στη Πάφο

- Advertisement -

Με τον Χρίστο Δημοσθένους να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα +7.3 από τον Πανίκκο Πολυκάρπου συνεχίζεται και ολοκληρώνετε το Ράλι Αφροδίτη στην Πάφο που αποτελεί το δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι. Στην 3η θέση βρίσκονται ο Σταύρος Αντωνίου με συνοδηγό το Δημήτρη Πιερή.

0729_resizeΤα διαγωνιζόμενα πληρώματα θα πάρουν εκκίνηση από την Πάφο στις 8 το πρωί και αφού καλύψουν τέσσερις ειδικές διαδρομές, δυό επαναλαμβανόμενες στο Μονασίλακα- Κυλάδα των Κέδρων (17.40χλμ) και Κυλάδα των Κέδρων- Άγιο Γεώργιο Εμμών (6.60χλμ). Ενδιάμεσα των δυό ειδικών διαδρομών θα υπάρχει σταθμός για σέρβις στο Πολέμι στις 10:56.

Tsouloftas-RALLY PARALIMNI 20-21-2-2016 C (1140)_resizeΘα γίνει επανάληψη του σκέλους και ο τερματισμός του πρώτου αυτοκινήτου στη Κάτω Πάφο στο  χώρο μπροστά από το Κάστρο στο λιμανάκι θα γίνει στις 14:30. Συνολικά η σημερινή μέρα καλύπτει 166 περίπου χιλιόμετρα από τα οποία τα 48 χλμ είναι αγωνιστικά.

Επανέρχονται σήμερα στον αγώνα υπό το καθεστώς του Super Rally 2 οι άτυχοι της χθεσινής μέρας Σίμος Γαλαταριώτης- Α. Ιωάννου που πρόλαβαν να καλύψουν μόνο μερικά χιλιόμετρα στην ειδική διαδρομή Αναδιού- Σταυρός και αποχώρησαν με προβλήματα στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Galatariotis-RALLY PARALIMNI 20-21-2-2016 C (1002)_resizeΟι Στέλιος Λαός- Μιχάλης Στυλιανού που τέθηκαν εκτός μάχης μετά από πρόβλημα με τον άξονα του αυτοκινήτου τους, οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας- Στέλιος Ηλία που ενώ ήταν στην 3η θέση αποχώρησαν μετά από έξοδο στην τελευταία ειδική Σταυρός- Μονασίλακας. Ως επίσης και οι “Mitch” – Τσιάκκας. Στον αγώνα σήμερα θα προστεθούν και τα μεικτά πληρώματα που βάση κανονισμών θα καλύψουν μόνο αυτό το σκέλος.

Antoniou-RALLY PARALIMNI 20-21-2-2016 C (1042)_resizeΣίγουρα η σημερινή μέρα προβλέπετε να είναι πολύ ανταγωνιστική ιδιαίτερα για τη νίκη και για τις θέσεις στο βάθρο.

Itinerary Day 2 2016

ITINERARY-04

Παραμείνετε συνδεδεμένοι με την Newsautosport.com για συνεχή ενημέρωση από τον αγώνα.

Χρυσόστομος Κυλίλης

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -