Με το τέλος της μέρας σταθερά μπροστά ο Γαλαταριώτης

- Advertisement -

Το τέλος της πρώτης μέρας του Ράλι Ανατολικό Σαφάρι βρήκε τους Σίμο Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου με το Mitsubishi Lancer Evo 10 στη πρωτοπορία του αγώνα με συνολικό χρόνο ποινής 37:47.09.  Στη δεύτερη θέση με διαφορά +23.97 οι περσινοί πρωταθλητές Χρίστος Δημοσθένους και Πάμπος Λαός με το πρωταθλητή Ράλι του 2014 Σταύρο Αντωνίου και συνοδηγό το Δημήτρη Πιερή να βρίσκονται στην Τρίτη θέση.

Η εξέλιξη του αγώνα είναι άκρως συναρπαστική με πολλά χιλιόμετρα και το παραμικρό λάθος δεν συγχωριέται. Η σημερινή μέρα περιλάμβανε 6 ειδικές διαδρομές στο Κάβο Γκρέκο, την Αγία Θέκλα και τα Παραλιμνίτικα που πραγματοποιήθηκαν από δυό φορές την δεύτερη μάλιστα ως νυκτερινές ειδικές.

ss4Από τα 26 πληρώματα που ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι τον αγώνα συνεχίζουν τα 20 και οι μάχες στις πολύ γρήγορες ειδικές διαδρομές είναι έντονες.

Panikos xenofontosΣτην τέταρτη θέση με το τέλος της μέρας βρίσκεται ο Πανίκκος Πολυκάρπου με τον Winter Gerald ακολουθούμενος από τους Μιχάλη Ποσίδεια και Φάνο Χριστοφή ενώ την πρώτη ρξάδα συμπληρώνουν οι Κώστα Ζήνωνος και Κυριάκο Δαμιανού.

SS6Η αυριανή μέρα περιλαμβάνει ακόμη 6 ειδικές διαδρομές (3 επαναλαμβανόμενες) στις Χαλοσπιτιές, Αμμονίσιο και Αγιά Βαρβάρα-Δασάκι Άχνας συνολικού μήκους 57.40 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Day 1Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι στις 14:00 μ.μ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -