“Ουδέν νεότερο” για την εξέλιξη της υγείας του Michael Schumacher

- Advertisement -

Επτά ημέρες  συμπληρώνονται από την είσοδο του πιο επιτυχημένου οδηγού όλων των εποχών της F1 του Michael Schumacher στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Grenoble, εξαιτίας του σοβαρότατου ατυχήματος που είχε στην πίστα σκι της Μεριμπέλ την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013, και δεν υπάρχει καμμιά εξέλιξη στην υγεία του.

Ο Michael Schumacher παραμένει σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. Πιστοί στην τακτική τους να μην ανακοινώνουν ο,τιδήποτε αν δεν υπάρξει μια σημαντική εξέλιξη στην υγεία του, παραμένουν οι θεράποντες γιατροί του και έχουν διακόψει τις συνεντεύξεις Τύπου από την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013.

Από την άλλη πλευρά η έρευνα από τις τοπικές αστυνομικές και δικαστικές αρχές για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο Schumacher συνεχίζονται, ενώ φως στον τρόπο με τον οποίο o Γερμανός βρέθηκε εκτός της οριοθετημένης περιοχής και χτύπησε στα βράχια, ενδεχομένως να ρίξει video από την κάμερα που πιθανολογείται ότι υπήρχε τοποθετημένη πάνω στο κράνος του.

Michael Schumacher-4Η χθεσινή μέρα η Παρασκευή 3 Ιανουαρίου  ήταν μια σημαδιακή μέρα καθώς ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής γιόρταζε τα 45 γενέθλια του σε κώμα. H προβολή του μηνύματος “45 Schumi, μείνε δυνατός, συνέχισε να παλεύεις” πάνω στο κτίριο του νοσοκομείου από τους δεκάδες θαυμαστές του που βρέθηκαν εκεί για τα γενέθλια του, ήταν μια από τις συγκινητικότερες εκδηλώσεις υποστήριξης προς το πρόσωπο του Michael Schumacher

Michael Schumacher-1Έξω από το νοσοκομείο παραμένουν εκπρόσωποι δεκάδων ΜΜΕ που με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να μάθουν το κάθε τι για την κατασταση του,  ενώ δεκάδες μέλη fan clubs της Ferrari πραγματοποίησαν σιωπηρή συγκέντρωση, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευχηθούν περαστικά και Χρόνια Πολλά στον M. Schumacher.

Michael Schumacher-3Να τονίσουμε ότι η οικογένεια του Γερμανού οδηγού ευχαρίστησε δύο φορές μέσω γραπτών μηνυμάτων όλους όσους προσεύχονται για την υγεία του Michael και εκδηλώνουν την αγάπη τους προς αυτόν με κάθε τρόπο.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, η οικογένεια του δεν προσανατολίζεται στην έκδοση νέας ανακοίνωσης για την κατάσταση της υγείας του.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,798ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -