Ο Ευτύχιος Έλληνας ευχαριστεί την EAK

- Advertisement -

Με την ευκαιρία της βράβευσης του από την EAK, ως ο δεύτερος κορυφαίος αθλητής στην Κύπρο για το 2013, ο Ευτύχιος Έλληνας έστειλε την παρακάτω επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο της EAK

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για την μεγάλη τιμή που μου έκανε η ΕΑΚ και τα μέλη της να με αναδείξουν ως δεύτερο κορυφαίο αθλητή της χρονιάς στην Κύπρο. Το 2013 ήταν μία σημαντική χρονιά για μένα και παρά τις ατυχίες που είχα σε κάποιους αγώνες του πρωταθλήματος GP3 κατάφερα τελικά να πάρω την τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη. Οι πρωτιές που σημείωσα αλλά και η γενικότερη παρουσία μου στο πρωτάθλημα αξιολογήθηκαν αναλόγως από τους αθλητικογράφους της Κύπρου, που με την ψήφο τους με τίμησαν δίνοντας μου την δεύτερη θέση στην λίστα των κορυφαίων αθλητών.

Θα ήθελα επίσης να υπενθυμίσω ότι το 2013 έγινα ο πρώτος οδηγός της Κύπρου, αλλά και του ευρύτερου ελληνισμού, που του ζητήθηκε να λάβει μέρος σε επίσημο δοκιμαστικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 και αυτή είναι μία πρωτιά που δεν πρέπει να ξεχνά η χώρα μας η οποία πρέπει να νιώθει υπερήφανη.

Δυστυχώς λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος δεν μπόρεσα να είμαι παρών στην εκδήλωση για την βράβευση των κορυφαίων του 2013, όμως, μέσω αυτής της επικοινωνίας μας δράττομαι και της ευκαιρίας να δώσω τα συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους αθλητές που διακρίθηκαν και ψηφίστηκαν από τους αθλητικογράφους.

Και πάλι εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες προς την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου και ελπίζω ότι μέσα στο 2014 θα πανηγυρίσουμε μαζί νέες επιτυχίες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό για την Κύπρο μας.

Σας ευχαριστώ θερμά

Ευτύχιος Έλληνας

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,042ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -