Ο Dávid Botka θα ανοίγει το δρόμο στο Seajets Ράλλυ Ακρόπολις

- Advertisement -

Αρχίζει η αγωνιστική δράση του Seajets Ράλλυ Ακρόπολις και μετά από την επιλογή της σειράς εκκίνησης από τις ειδικές διαδρομές ο Dávid Botka θα είναι αυτός που θα κάνει την «σκούπα» ανοίγοντας δρόμο στους υπόλοιπους.

Ο Πολωνός Kajetan Kajetanowicz επέλεξε να τρέχει στο πίσω μέρος στην επιλογή σειρά εκκίνησης του 3ου γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι της FIA. Ως ταχύτερος στις κατατακτήριες, ο Kajetanowicz ήταν ο πρώτος που επέλεξε τη σειρά εκκίνησης του και θέλοντας να αποφύγει το καθάρισμα των δρόμων έπρεπε να εξισορροπηθεί με τις εκτιμήσεις του καιρού και ο οδηγός της LOTOS Rally Team επέλεξε την τελική διαθέσιμη θέση στη σειρά, 15ος.

Ο Alexey Lukyanuk, ο οποίος ήταν 0,095 δευτερόλεπτα πιο αργός από το Kajetanowicz στη κατατακτήρια ειδική επέλεξε την 10η θέση στο δρόμο. Στο ντεπούτο του με το R5 ο Ralfs Sirmacis θα ξεκινά από την 11η μετά την τρίτη θέση στο χρόνο του. Οι Jaromír Tarabus, Wojciech Chuchała και ο Raul Jeets επέλεξαν την 14η, 12η και 13η θέση αντίστοιχα.

Ο Botka, ο οποίος ήταν ο 11ος ταχύτερος στις κατατακτήριες μετά από παράπονα για έλλειψη ισχύος από το Citroën του, επέλεξε την πρώτη θέση, παρά του ότι είχε  μια επιλογή από τις πέντε πρώτες θέσεις. Οι ERC2 οδηγοί Jose Luis Jacquet Rios, Juan Carlos Alonso, Giacomo Scattolon και ο Peter Ranga θα τον ακολουθήσουν στις ειδικές διαδρομές στη σημερινή πρώτη μέρα του αγώνα.

Παραμείνετε συνδεδεμένοι με την Newsautosport.com για συνεχή ενημέρωση από τον αγώνα.

Χρυσόστομος Κυλίλης

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -