Πανέτοιμος ο Τζιωρτζής για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος SMP Formula 4 ΝΕΖ

- Advertisement -

Ο 19χρονος Κύπριος πιλότος της SMP Racing ολοκλήρωσε επιτυχώς και το δεύτερο τεστ με την ομάδα στην πίστα Ricardo Tormo της Βαλένθια και είναι πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος SMP F4 North Europe Zone. Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής γιόρτασε μάλιστα και τα 19α γενέθλια του και η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα αυτό αποτελεί και το καλύτερο του δώρο.

«Ήταν ένα τεστ εξοικείωσης με το αυτοκίνητο. Η ομάδα δεν έδωσε μεγάλη σημασία στους χρόνους, ενώ και εγώ προτίμησα να οδηγώ εντός των επιτρεπτών ορίων παρά να… κλέβω λίγα μέτρα ώστε να κατεβάσω μερικά δέκατα το χρονόμετρο» λέει ο Τζιωρτζής, που κινήθηκε  τρία δέκατα πίσω από τον χρόνο του πρώτου. «Αισθάνομαι τυχερός που είχα και πάλι την ευκαιρία να οδηγήσω σε βρεγμένο. Πλέον νιώθω πολύ πιο άνετα με το αυτοκίνητο και ανυπομονώ για την πρεμιέρα στο Σότσι στο πλαίσιο του αγώνα της Formula 1. Θα είναι μοναδική εμπειρία» προσθέτει επιστρέφοντας από το διήμερο τεστ στη Βαλένθια, όπου κάλυψε περίπου 500 χιλιόμετρα. Τον Φεβρουάριο ο Τζιωρτζής είχε λάβει μέρος σε άλλο ένα διήμερο δοκιμαστικό, στην Motorland του Αλκανίθ.

Τον Βλαδίμηρο χορηγούν τα λιπαντικά ENEOS, η Intertaxaudit, η ALCO Filters, τα επαγγελματικά εργαλεία KS Tools, η Eurofast, το Global College και το κατάστημα αθλητικών ειδών PetroSports, ενώ τον στηρίζει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου και το ταξιδιωτικό γραφείο Michaelangelo.

Τα πρωτάθλημα SMP Formula 4 ΝΕΖ certified by FIA ξεκινάει το τριήμερο 29 Απριλίου μέχρι 1 Μαΐου στο Σότσι, σε έναν αγώνα που εντάσσεται στο πρόγραμμα του τέταρτου γύρου του πρωταθλήματος της Formula 1. Η σεζόν περιλαμβάνει ακόμα δύο αγώνες στην Ολλανδία, δύο στη Μόσχα, ένα στη Φιλανδία και έναν στη Σουηδία, ενώ ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vladimirostziortzis.com και στο http://smpf4championship.com.

Επίσης, στο πιο κάτω link μπορείτε να βρείτε βίντεο από τη δοκιμή του Βλαδίμηρου στην Ισπανία.

https://www.youtube.com/watch?v=TFcga6XHvTA&feature=share

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -