Παντελή Λαος:Κρατούσαν περήφανα την Κυπριακή Σημαία

- Advertisement -

Είναι κάποιες μικρές λεπτομέρειες που δίνουν στον κάθε ένα από εμάς το δικαίωμα να εκφραστουμε είτε θετικά είτε αρνητικά με την προσωπική μας άποψη.

Δεύτερος αγώνας μαζί ο Πέτρος Παντελή με συνοδηγό του τον Πάμπο Λαο, πρώτος αγώνας ήταν η συμμετοχή τους στο Acropolis WRC που έγινε πρίν από ένα δεκαπενθήμερο περίπου στην Ελλάδα και ο προχθεσινος μας αγώνας στην Κύπρο μας, όπου κατάλαβαν και την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη.

Εκείνο που προσωπικά με συγκίνησε ήταν η παρουσία τους στην Ελλάδα με την σημαία της Κύπρου μας να είναι στα χέρια τους σε κάθε ευκαιρία που τους δίνονταν να μας προβάλουν σαν χώρα σε ένα τέτοιο αγώνα.

Αλλά το χθεσινό στο βάθρο των νικητών η περηφάνια τους την ώρα του εθνικού μας ύμνου ήταν κάτι το διαφορετικό…

Αξίζει όμως η πολιτεία να δώσει σημασία και στους οδηγούς αγώνων Ράλλυ και γιατί όχι ας δημιουργηθεί και εθνική ομάδα Ράλλυ όπου το ίδιο το κράτος θα στηρίξει με συγκεκριμένα κριτήρια που θα μπουν κάποιους αθλητές μας να μεταβούν σε πιο υψηλού επιπέδου αγώνες και να προβάλλουν την Κύπρο μας στο εξωτερικό… Οι καλύτεροι πρεσβευτές μιας χώρες είναι οι αθλητές μέσα από τις επιτυχίες τους.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,599ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -