Περιήγηση Κυνήγι Θησαυρού 2014

- Advertisement -

Η Λέσχη Περιήγησης Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου διοργανώνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου Περιήγηση Κυνήγι Θησαυρού 2014. Η όλη εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί ακριβώς από τον επίσημο χώρο συνάντηση της ΛΕΠΕΚΑΚ που είναι η Μέρφυς στη Λευκωσία.

Η περιήγηση που θα περάσει από πολύ ωραίες τοποθεσίες, θα αποτελείται από 3 μέρη τα οποία αναμένεται να συμπληρωθούν σε 3 ώρες περίπου.

Με τη συμπλήρωση της διαδρομής, όλα τα αυτοκίνητα θα αναμένονται να αφιχθούν στον τελικό προορισμό κάπου στην ανατολική επαρχία Λευκωσίας, κάτω από την οροσειρά του Τροόδους για μεσημεριανό και την τελετή απονομής των βραβείων. Βραβεία θα δοθούν στις 3 πρώτες ομάδες στα συνολικά αποτελέσματα και στις ομάδες που θα φέρουν τις ψηλότερες βαθμολογίες στο κάθε ένα από τα τρία μέρη.

Μοντέρνα κλασικά οχήματα μπορούν επίσης να λάβουν μέρος. Το κόστος συμμετοχής στο Κυνήγι Θησαυρού θα είναι 5 ευρώ το αυτοκίνητο. To κόστος για το γεύμα θα είναι 15 ευρώ κατά άτομο και τα παιδιά κάτω των 10 χρονών 8 ευρώ. Το γεύμα περιλαμβάνει πλήρεις μεζέδες, επιδόρπιο και όλα τα τοπικά ποτά.

Οι καφέδες θα προσφέρονται δωρεάν το πρωί από τη Διεύθυνση της Μέρφυς.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να τηλεφωνήσουν στη Γραμματέα Πωλίνα Λοίζου στο 99529325 για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσουν συμμετοχή. Οικογένειες και ομάδες με δυνατούς παίκτες στο Κυνήγι Θησαυρού είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτες.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της

ΛΕΠΕΚΑΚ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -