Πρατήριο ESSO Δευτεράς

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 23 Ιανουαρίου τα εγκαίνια του νέου πρατηρίου πετρελαιοειδών της ESSO στη Δευτερά παρουσία των προέδρων πέντε κοινοτήτων της περιοχής Ταμασού, του Προέδρου της ESSO Κύπρου και άλλων στελεχών της εταιρείας και αρκετών προσκεκλημένων και πελατών.

Τα εγκαίνια του νέου πρατηρίου και το κόψιμο της κορδέλας έκανε ο Πρόεδρος της ESSO κ. Βαρνάβας Θεοδοσίου μετά από αγιασμό και σύντομες ομιλίες. Μιλώντας από μέρους της εταιρείας Euroorbit Ltd που διαχειρίζεται το Πρατήριο ο κύριος Κυριάκος Βαρνάβα μετά τα καλοσωρίσματα που έκανε ανέφερε επίσης:

“Το πρατήριο ESSO Δευτεράς είναι στρατηγικά τοποθετημένο ώστε να εξυπηρετεί τις 10 κοινότητες της ευρύτερης περιοχής Ταμασού (Πάνω Δευτερά, Κάτω Δευτερά, Ανάγια, Εργάτες, Ψημολόφου, Πέρα, Επισκοπειό, Πολιτικό, Καμπιά και Καπέδες). Το πρατήριο είναι καλοσχεδιασμένο, μοντέρνο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας  και διαθέτει άπλετο χώρο. Προσφέρει ποιοτικά καύσιμα ESSO, ποιοτικά λιπαντικά Mobil, αυτόματο πλύσιμο αυτοκινήτων, ποτά & φαγώσιμα και διανομή πετρελαίου θέρμανσης σε χαμηλές ανταγωνιστικές τιμές και με συνεχείς προσφορές.

ESSO PICΣτους 2 μήνες λειτουργίας του οι κάτοικοι της περιοχής το έχουν αγκαλιάσει με εμπιστοσύνη και έχουν  δείξει έμπρακτα την προτίμηση τους. Λειτουργεί με υψηλά πρότυπα και επαγγελματισμό. Διεκδικεί επάξια την πρώτη επιλογή των καταναλωτών της περιοχής.”

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -