Πρεμιέρα με Ανατολικό Σαφάρι στα Κοκκινοχώρια

- Advertisement -

Με τη συμμετοχή 32 πληρωμάτων αρχίζει αύριο το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι με τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς να γίνεται στις ελεύθερες περιοχές της επαρχία Αμμοχώστου.

Το Ράλι Ανατολικό Σαφάρι που διοργανώνεται από την Λέσχη Αυτοκινήτου Παραλιμνιού θα έχει αρχή και τέρμα το Δήμο Παραλιμνιού. Πρόκειται για ένα αγώνα όπου κύριο χαρακτηριστικό του έχει τις πολύ ψηλές ταχύτητες και το παραμικρό λάθος δεν συγχωριέται.

Το ενδιαφέρων για τον αγώνα είναι πολύ μεγάλο και σε αυτό έχουν δηλώσει συμμετοχή όλα τα πρωτοκλασάτα πληρώματα του τόπου μας και προβλέπεται ένας άκρως συναρπαστικός αγώνας.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα που θα είναι διήμερος θα καλύψουν 12 ειδικές διαδρομές (6 επαναλαμβανόμενες) συνολικής απόστασης 111.70 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 14:30 από την Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι και οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν να καλύψουν 6 ειδικές διαδρομές σε δυό σκέλη. Καινοτομία στη φετινή διοργάνωση είναι οι δυο καινούργιες ειδικές διαδρομές στην Αγία Θέκλα και τα Παραλιμνίτικα την πρώτη μέρα που θα καλύψει 54,28χλμ. Να τονίσουμε επίσης ότι στο δεύτερο σκέλος της μέρας οι ειδικές διαδρομές θα είναι νυκτερινές.

Το δεύτερο μέρος του αγώνα την Κυριακή θα ξεκινήσει από το χώρο στάθμευσης του σταδίου Τάσος Μάρκου όπου θα είναι και ο χώρος ανασυγκρότησης θα καλύψει 57,40 αγωνιστικά χιλιόμετρα με 6 ειδικές διαδρομές (τρείς επαναλαμβανόμενες) και το πρώτο αυτοκίνητο θα τερματίσει στις 14:00 στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου.

east safari entry list

Itinerary Paralimni 2016 (1)

Itinerary Paralimni 2016

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -