Πρωτότυπος εκθεσιακός χώρος για τα KS Tools

- Advertisement -

Το κινητό showroom της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, φτιαγμένο στη Γερμανία, προσφέρει μια διαδραστική εμπειρία στους επαγγελματίες του χώρου του αυτοκινήτου.

Στη δημιουργία ενός πρωτότυπου εκθεσιακού χώρου προχώρησε η εταιρεία ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ώστε να προωθήσει τα εξειδικευμένα εργαλεία KS Tools. Έτσι, πέρα από το Κέντρο Εργαλείων στην Παλλουριώτισσα, τα γερμανικά KS Tools μπορεί κάποιος να τα δει τώρα από κοντά και στο κινητό showroom της εταιρείας.

Πρόκειται για ένα εμπορικό αυτοκίνητο που έχει διαμορφωθεί εσωτερικά ως εκθεσιακός χώρος, με αποστολή να επισκεφθεί πάνω από 1.500 σημεία εξυπηρέτησης οχημάτων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία σε μηχανικούς και επαγγελματίες του χώρου, να έρθουν σε άμεση επαφή με τα KS Tools. Όλη η δουλειά διαμόρφωσης του εσωτερικού έγινε στη Γερμανία.

2«Θέλοντας να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή των πελατών μας και να πάμε εμείς κοντά τους, αντί να έρθουν εκείνοι σε εμάς, αλλά και να τους προσφέρουμε μια διαδραστική εμπειρία γνωριμίας με τα προϊόντα μας, προχωρήσαμε σε αυτή την ομολογουμένως πρωτοποριακή (για τα δεδομένα της Κύπρου) κίνηση» σημειώνει ο κ. Μάριος Καποδίστριας, εκτελεστικός διευθυντής της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, η οποία εισάγει και διανέμει στην Κύπρο τα KS Tools. Το κινητό showroom των KS Tools ξεκίνησε τις… επισκέψεις τις τελευταίες εβδομάδες. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μπει στο εσωτερικό του οχήματος, που είναι φωτιζόμενο και κλιματιζόμενο, πιάνοντας στα χέρια του τα εργαλεία και διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι την ποιότητα των KS Tools, η γκάμα των οποίων περιλαμβάνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

1Με πείρα πέραν των δύο δεκαετιών και έχοντας εξοπλίσει ομάδες του Ράλλυ Ντακάρ και άλλων αγώνων αντοχής, τα KS Tools συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές παγκοσμίως στα επαγγελματικά εργαλεία. Στην Κύπρο φτάνουν με την εγγύηση ποιότητας και την εξυπηρέτηση της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, η οποία με το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, είναι πιστοποιημένη για να επιδιορθώνει τα KS Tools όταν αυτό απαιτείται. Τα μηχανικά εργαλεία της KS Tools έχουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής και τα ηλεκτρικά εγγύηση δύο χρόνων.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.chrkapodistrias.com και στο www.kstools.com.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -