Πρόεδρος του ΚΣΑΘΑΑ συνεχίζει ο Chips

- Advertisement -

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου η Εκλογική Γενική Συνέλευση του Κυπριακού Συνδέσμου Αθλητών Αγώνων Αυτοκινήτου. (Κ.Σ.ΑΘ.Α.Α.)

Κατά τη Γενική Συνέλευση, παρουσία του Προέδρου της  Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (ΚΟΑ) Μάριου Πουλλίτα, των Εκπροσώπων του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου (ΚΣΑ)  Στέλιου Δημητρίου και Κώστα Νικολάου και πέραν των 130 αθλητών, έγινε η λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Κώστα Γεωργίου και η έκθεση της οικονομικής διαχείρισης και ταμειακής κατάστασης από την Ταμία Αλεξάνδρα Φασαρία.

Στη συνέχεια τηρήθηκε το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας, όπου με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Σ.ΑΘ.Α.Α., ο τυχερός που θα έβρισκε το φλουρί θα κέρδιζε μία συμμετοχή σε αγώνα της χρονιάς την οποία θα πληρώσει ο Σύνδεσμος . Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Κυριάκος Ιωαννίδης Pepsi.

Κατά τη διεξαγωγή των εκλογών για ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, οι υποψήφιοι ήταν 13. Στη θέση του Προέδρου έχει εκλεγεί ο Κώστας Γεωργίου CHIPS με 89 ψήφους, και τα υπόλοιπα 6 Μέλη τα οποία θα καταρτιστούν σε Σώμα στην 1η Συνεδρίαση του Δ.Σ. είναι οι: Ελενα Πιερή με 84 ψήφους, ο Μιχάλης Σοφοκλέους με 65 ψήφους, ο Χρίστος Λιμνιώτης με 58 ψήφους, ο Γρηγόρης Ασπρής με 50 ψήφους, ο Πάμπος Λαός με 43 ψήφους και ο Πέτρος Παντελή με 42 ψήφους. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι πήραν: Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου 38 ψήφους, Μαρίνος Κακουράτος 36 ψήφους, Χαράλαμπος Τιμοθέου 36 ψήφους, Σάββας Λαός 28 ψήφους, Γιάγκος Γιάγκου 21 ψήφους και Γιώργος Αλεξάνδρου 19 ψήφους.

Ο Κώστας Γεωργίου CHIPS μετά το πέρας της Συνέλευσης δήλωσε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια ανάπτυξης του συνδέσμου ώστε να γίνει μια δυνατή φωνή που να μπορεί να διεκδικεί με αξιοπρέπεια και δυναμική τα δικαιώματα και τις ανάγκες των αθλητών. Επίσης ζήτησε από τα Μέλη του να αφήσουν πίσω τους τις όποιες παρεξηγήσεις και ίντριγκες του παρελθόντος και να συμπορευθούν όλοι μαζί σαν μια οικογένεια για το καλό του αθλήματος.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,042ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -