Ράλι Ακρόπολις Ε.Δ.2: Πετούσε ο Kajetanowics

- Advertisement -

Με ένα στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο που εξακολουθεί να λειτουργεί τέλεια μηχανικά ο  Kajetanowics πέτυχε το ταχύτερο χρόνο στην 2η ειδική διαδρομή Άμφισα 1 (14.29χλμ) 9:42.8 καθώς πίεσε σκληρά για να καλύψει από το χαμένο έδαφος.

Δεύτερο χρόνο πέτυχε ο Λεττονός Ralfs Sirmacis  που εξακολουθεί να κρατά την πρωτοπορία  αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά στα +26.0 από το δεύτερο Lukyanuk στη γενική που πέτυχε τον 6ο χρόνο στην ειδική. Τρίτος ταχύτερος στην Άμφισα ο Λάμπρος Αθανασσούλας ακολουθούμενος από τους Tarabus, Jeets.

09 ATHANASSOULAS Lambros  ZAKCHEOS Nikolaos SKODA Fabia R5 Action during the European Rally Championship 2016 - Acropolis Rally Of Grece - Lamia From May 6 to 8 in Lamia - Photo Jorge Cunha / DPPI
Ταχύτερο χρόνο στην ERC2 πέτυχε ο Πολωνός Ghuhala (7ο στην ειδική) που πήρε την πρωτοπορία στον αγώνα από το Ούγγρο Panga και είναι στην 9η θέση γενικής. Αυτή είναι και η μόνη αλλαγή στην πρώτη δεκάδα στην κατάταξη. Την δεκάδα σε χρόνο στην διαδρομή πέτυχαν  Della Casa, Koltun και Tlustak

Με το τέλος την διαδρομή ο Kaito ανάφερε: “Έκανα λάθος στην προηγούμενη ειδική, ήταν μια στροφή που δεν υπολόγισα σωστά και κτυπήσαμε, έκανα λάθος. Το Fiesta μας φαίνεται λίγο διαφορετικό από την αρχική του κατάσταση, αλλά λειτουργεί. Το γεγονός ότι συνεχίζουμε και πιέζουμε μάλιστα πολύ σκληρά και εξακολουθούμε να είμαστε στον αγώνα είναι περίεργο.”

Ο συμπατριώτης μας Πέτρος Παντελή ανέβηκε στην 12η θέση γενικής καθώς αντιμετώπισε προβλήματα ο Ιταλός  Scattolon και υποχώρησε αρκετές θέσεις πίσω στη γενική κατάταξη.

Με την ολοκλήρωση της Ε.Δ.1 το μοναδικό γυναικείο πλήρωμα του αγώνα η Λίτσα Γιάγκου με την Έλενα Ηλία είναι στην 33η θέση μπροστά από τον Πολωνό περσινό Πανευρωπαϊκο Πρωταθλητή που ήταν 34ο.

Παραμείνετε συνδεδεμένοι με την Newsautosport.com για συνεχή ενημέρωση από τον αγώνα.

Χρυσόστομος Κυλίλης

11 SIRMACIS Ralfs  SIMINS Arturs SKODA Fabia R5 Action during the European Rally Championship 2016 - Acropolis Rally Of Grece - Lamia From May 6 to 8 in Lamia - Photo Jorge Cunha / DPPI

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -