Ράλι Ιρλανδίας: Πετά ο Craig Breen και στη βροχή

- Advertisement -

O περσινός νικητής του αγώνα ο Craig Breen με την ολοκλήρωση της ειδικής διαδρομής 3 την οποία και κέρδισε πέρασε επικεφαλής του αγώνα στην Ιρλανδία. Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του πορεία πέτυχε το ταχύτερο χρόνο και στις επόμενες δυο ειδικές διαδρομές και συμπλήρωσε την πρώτη μέρα του αγώνα στην πρωτοπορία.

Το πρωίνο σκέλος ήταν στεγνό αλλά στην επανάληψη του σκέλους ήρθε η βροχή και η ασφάλτινες ειδικές διαδρομές έγιναν ακόμη πιο ολισθηρές.

01316002_1090-800x534Στο δεύτερο πέρασμα από την  διαδρομή των 11,87 χιλιομέτρων στο Knockboy ο Ιρλανδός οδηγός πέτυχε χρόνο 5m54.2s, 1,1 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από ό, τι ο Περσινός πρωταθλητής Kajetanowicz, επεκτείνοντας το προβάδισμά του σε 26.1s μετά την αποχώρηση του Evans από τον αγώνα μετά από υπερθέρμανση του κινητήρα. Ο Evans  που ήταν ο πρωτοπόρος του αγώνα είχε κερδίσει τις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές της μέρας. 

Ο Tarabus ήταν ο τρίτος ταχύτερος στην διαδρομή 4, μόλις 1.7s μακριά από τον Breen, δίνοντάς του την ευκαιρία να βελτιώσει τη θέση του στη γενική κατάταξη και να ανεβεί από την έβδομη στην τέταρτη θέση γενικής.

TarabusΟ Alastair Fisher εξακολουθεί να κατέχει την 3η θέση γενικής, ενώ ο Fredrik Åhlin έχει πλέον τεθεί ένα δέκατο του δευτερολέπτου πίσω με τον Martin  McCormack στη σφιχτή μάχη για την τέταρτη θέση (και πήρε το προβάδισμα για το Βρετανικό Πρωτάθλημα Ράλι).

Την ειδική διαδρομή 5 Glendun 14,83 χιλιόμετρα κέρδισε και πάλι ο C. Breen. Παραμείνετε συνδεδεμένοι με την Newsautosport.com για εκτενέστερη κάλυψη της πρώτης μέρας σε λίγο και για περισσότερα νέα από το Ράλι Γύρος της Ιρλανδίας, 2ο αγώνα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι.

kajetanowicz

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -