Ράλι Κύπρος 2014: Εντείνονται οι προετοιμασίες

- Advertisement -

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το φετινό Ράλι Κύπρος. Όπως είναι γνωστό ο Εθνικός μας αγώνας μετρά φέτος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θα είναι ο ένατος γύρος του θεσμού, που θα διεξαχθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου.

CYPRUS RALLY -2Παράλληλα ο αγώνας θα είναι και ο πέμπτος γύρος για το πρωτάθλημα Μέσης Ανατολής. Κάτι που το καθιστά το μοναδικό ράλι στον κόσμο που μετρά σε δύο περιφερειακά πρωταθλήματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Η οργανωτική επιτροπή έχει εδώ και μήνες αρχίσει τις προετοιμασίες για την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία του αγώνα μας. Ήδη ο αγώνας έχει σχεδιαστεί έχοντας σαν βάση του τη Λευκωσία ενώ κλιμάκιο της Eurosport βρέθηκε πριν μερικές μέρες στην Κύπρο προς ενημέρωση και έγκριση της διαδρομής. Οι υπεύθυνοι του θεσμού δήλωσαν άκρως ευχαριστημένοι με την ως τώρα πρόοδο και τη διαδρομή ενώ βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την οργανωτική επιτροπή. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι επιτροπή εξετάζει το ενδεχόμενο διοργάνωσης μιας Super Special Stage στους δρόμους της Λευκωσίας, κάτι που θα προσφέρει άπλετο θέαμα τους φίλους του αθλήματος.

CYPRUS RALLY -1

Μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Ράλι Κύπρος συναντήθηκαν με ανώτερα στελέχη της Eurosport και ομάδες του ERC με στόχο την προσέλκυση τους στον Εθνικό μας αγώνα.

Σε μια άλλη εξέλιξη, κλιμάκιο των διοργανωτών βρέθηκε στο ράλι Ακρόπολις με στόχο την προώθηση του Ράλι Κύπρος αλλά και την προσέλκυση συμμετοχών. Πραγματοποιήθηκαν  πολλές συναντήσεις τόσο με την ηγεσία της Eurosport όσο και με όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στον Ελληνικό αγώνα και το αποτέλεσμα είναι ενθαρρυντικό παρά τις δυσκολίες μετάβασης τους στην Κύπρο.

Τέλος, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να παρουσιαστεί και η επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα εντελώς ανανεωμένη  και με πληθώρα πληροφοριών για τους φίλους του αθλήματος.

 

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -