Ράλι Μόντε Κάρλο 2016: Θύμα του πάγου ο Robert Kubica

- Advertisement -

Ο Πολωνός οδηγός Robert Kubica που έκανε μεγάλη προσπάθεια ώστε να λάβει μέρος στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι στάθηκε άτυχος για μια ακόμη φορά.

Τέθηκε εκτός μάχης την Παρασκευή καθώς ενώ  ήταν μόλις στο 6 χιλιόμετρο στην 3η ειδική διαδρομή  του Ράλι Μοντε Κάρλο το αυτοκίνητό του γλίστρησε σε ένα τμήμα της ειδικής που καλυπτόταν από πάγο και με μέτρια ταχύτητα χτύπησε σε ένα δέντρο. Αργότερα ρίχθηκε περαιτέρω σε ένα χαντάκι από τον Elfyn Evans, του οποίου το αυτοκίνητο επίσης γλίστρησε  στο ίδιο σημείο.

kubica-off-ditch-monte-2016_888_896x504

Ο  Robert Kubica και ο συνοδηγός του Maciej Szczepaniak είχαν τραυματισθεί,  μετά από ένα παρόμοιο περιστατικό σε δοκιμή πριν τον αγώνα. Οι μηχανικοί της ομάδας που βρέθηκαν στο σημείο εξέτασαν το σασί του αυτοκινήτου που χτυπήθηκε αρκετά και άλλαξε πάρα πολύ  το σχήμα του αυτοκινήτου και δεν ήταν εύκολο να επιδιορθωθεί  για να ξεκινήσει και πάλι στον αγώνα το Σάββατο. “Είναι πολύ απογοητευτικό επειδή κάναμε πολλή προσπάθεια για να είμαστε  εδώ » είπε ο Robert Kubica στο, wrc.com.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -