ΡΑΛΙΣΠΡΙΝΤ ΛΕΜΕΣΟΥ – 2ος γύρος 2014: Συμμετέχουν 34 πληρώματα

- Advertisement -

Την ερχόμενη Κυριακή 13 Απριλίου διεξάγεται ο δεύτερος γύρος για το φετινό πρωτάθλημα ταχύτητας και το Σωματείο της Λεμεσού είναι πανέτοιμο για ακόμα ένα συναρπαστικό αγώνα. Με ορόσημο τον περσινό αγώνα, όπου πέραν των τριών χιλιάδων θεατών απόλαυσαν θέαμα και έντονο ανταγωνισμό, οι διοργανωτές ευελπιστούν να ολοκληρώσουν ακόμα μια πετυχημένη διοργάνωση.

CHIPS JUNIORΧορηγοί του φετινού Ράλισπριντ Λεμεσού είναι τα λιπαντικά Eneos και η εταιρεία Ψάλτης ενώ τον αγώνα υποστηρίζει το Κυπριακό Μουσείο Ιστορικού Αυτοκινήτου. Χώρος στον οποίο θα φιλοξενηθεί και το service park. «Ευχαριστούμε τους χορηγούς και τους υποστηρικτές του αγώνα που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτή μια τέτοια διοργάνωση» δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου της Λεμεσού Σταύρος Κλεοβούλου, και συνέχισε «Με χαρά καλωσορίζουμε εταιρείες όπως την Γεω Παυλίδης και Αραούζος και Ψάλτης που με τη χορηγία τους αναβαθμίζουν το άθλημα φέρνοντας πίσω τον κόσμο στις ειδικές διαδρομές. Στον αγώνα της Κυριακής θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε κάθε διευκόλυνση σε θεατές και διαγωνιζομένους ενώ θα πρέπει να αναφέρω ότι το Μουσείο Ιστορικού Αυτοκινήτου του κ. Ντίμη Μαυρόπουλου θα είναι ανοικτό με μειωμένο εισιτήριο για όσους θέλουν να το επισκεφτούν».

PRODROMOS PRODROMOUΣτον αγώνα δηλώσαν συμμετοχή 34 συνολικά οδηγοί και οι φίλοι των αγώνων ταχύτητας αναμένεται να παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό αγώνα . Με τον αριθμό ένα στις πόρτες του θα τρέξει ο περσινός πρωταθλητής «Chips Junior» ενώ με τον αριθμό δύο ο νικητής της πρεμιέρας στη Λευκωσία, Πρόδρομος Προδρόμου. Παρασκευάς Παρασκευά, Κυριάκος Ιωαννίδης και Μάριος Παναγιώτου θα τα δώσουν όλα για τη νίκη σε ένα αγωνιστικό χώρο 2,3 χιλιομέτρων που υπόσχεται ψηλές ταχύτητες και πολλή θέαμα. Στην εκκίνηση θα βρίσκεται και ο Πανίκος Πολυκάρπου ύστερα από τη συμμετοχή του στο ράλι Πορτογαλίας για το πρωτάθλημα νέων της FIA. Μεγάλη μάχη αναμένεται και στη δικίνητη κατηγορία αφού από τους 34 οδηγούς που δήλωσαν συμμετοχή, οι 15 θα τρέξουν με δικίνητα αυτοκινήτα. Θέαμα αναμένεται να προσφέρουν και τα εντυπωσιακά Ford Escort RS των «Striker» και Γιώργου Πικκή.

STRIKERΣτον πρώτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος που έγινε στη Λευκωσία ο Πρόδρομος Προδρόμου πήρε την πρώτη θέση. Η διαφορά του με το δεύτερο Μάριο Παναγιώτου ήταν λιγότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου, φανερώνοντας το μέγεθος του ανταγωνισμού ενώ τρίτος καλύτερος χρόνος για τον Κυριάκο Ιωαννίδη. Μιχάλης Ποσείδιας, Χρίστος Λιμνιώτης και Σάββα Σάββα συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα. O Παρέλλης Junior ήταν ο νικητής στη δικίνητη κατηγορία παίρνοντας και τη νίκη στην RC6.2. Ανδρέας και Γιαννάκης Τζιωρτζής πήραν την πρώτη και δεύτερη θέση στην RC4 με το Ford Fiesta ενώ οι Παναγιώτης και Ανδρέας Ξενοφώντος πήραν τις δύο πρώτες θέσης στην RCST1

Η όλη διαδικασία την Κυριακή θα ξεκινήσει στις 08:00 το πρωί με τη γραμματεία και τον τεχνικό έλεγχο των αγωνιστικών αυτοκινήτων στο χώρο του αγώνα. Στις 09:50 ο Αλυτάρχης του αγώνα Γιώργος Λυσάνδρου θα δώσει τις τελικές οδηγίες στους αθλητές και θα ακολουθήσει η αναγνωριστική διαδρομή στις 10:00. Ο δεύτερος γύρος του φετινού πρωταθλήματος αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 15:00 το απόγευμα με την απονομή των επάθλων που θα γίνει στον χώρο του Ιστορικού Μουσείου Αυτοκινήτου.

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Σουτζιής

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -