Ραντεβού για καφέ στο My Coffee House το Σάββατο

- Advertisement -

Μια διαφορετική μέρα με καφέ χαβαλέ και κουβέντα μπορούν να περάσουν οι φίλοι του αυτοκινήτου στο My Coffee House το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στις 11.00 π.μ. σε μια ειδική εκδήλωση που διοργανώνει.

Απολαύστε το καφεδάκι σας με το DJ Savva Kenti και τα Sport αυτοκίνητα μας. Τόπος συνάντησης το My Coffee House στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου 23Α στο ψιμολόφου τηλ 95501100 το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί.

Παρών στην ειδική αυτή εκδήλωση γνωστά ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Πάμπος Τσουρής, οι Κώστας Σπαρσής και ο Γιάννος Καπετάνιος της LCE Sports Racing, ο Κυριάκος Μηνά της  VP Racing Fuels, o Mechmet Cocuk, ο ΑνδρέαςΧρυσομήλης και άλλοι αθλητές με τα αυτοκίνητα τους.

Στην όλη εκδήλωση θα είναι οι ιδιοκτήτες του PSI dyno Cyprus καθώς και όλοι οι χορηγοί που στηρίζουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Παράλληλα θα γίνει και κλήρωση με πλούσια δώρα για τους παρευρισκομένους.

Η Newsautospor.com χαιρετίζει και στηρίζει την όλη εκδήλωση και όπως το έχουμε αναφέρει πολλές φορές θα στηρίζουμε το κάθε τι που έχει σχέση με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και συμβάλει στην ανάπτυξη του με οποιονδήποτε τρόπο.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -