Σοβαρό τροχαίο με ένα νεκρό και έξι τραυματίες

- Advertisement -

Ένας νεκρός και έξι τραυματίες είναι ο απολογισμός του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε κοντά στον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

1577e41336cfac (1)Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής στις «13.56 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό τραυματιών μετά από τροχαία σύγκρουση στον δρόμο Λευκωσίας – Ανθούπολης παρά τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου».
Προστίθεται ότι «ανταποκρίθηκαν 34 ομάδες διάσωσης από τους Σταθμούς Λευκωσίας και η ώρα 14.24 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο».

Σε σχέση με το ίδιο το τροχαίο αναφέρεται ότι «μεγάλο λεωφορείο αφού απέκοψε το κεντρικό κιγκλίδωμα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε διαδοχικά με 5 ιδιωτικά οχήματα και ακολούθως ακινητοποιήθηκε στο τσιμεντένιο διαχωριστικό».

1577e41336cfac
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει ότι «έγιναν αποπαγιδεύσεις τραυματιών με ή χωρίς την χρήση εργαλείων και έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του Υπουργείου Υγείας στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας», καθώς και ότι «ένας από τους εμπλεκόμενους είναι νεκρός».

Λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεκλωβισμό τραυματιών μετά από τροχαία σύγκρουση στον δρόμο Λευκωσίας – Ανθούπολης παρα τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου.

Η Αστυνομία έχει κλείσει το δρόμο μετά τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου με κατεύθυνση την Λευκωσία λόγω σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος. Ως επίσης και τον δρόμο από Αρχάγγελο προς Ανθούπολη 

«Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Λευκωσία, από τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου, θα χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Τροόδους, ή θα κατευθύνονται προς το Μακάριο Στάδιο», προστίθεται στην ανακοίνωση και προτρέπονται οι οδηγοί «να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στη σκηνή».

(ΚΥΠΕ)

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -