ΣΟΥΒΛΑ…TIME ATTACK…CRASH… για να αποχαιρετιστεί ο παλιός ο χρόνος

- Advertisement -

Ενώ όλος ο κόσμος αυτές τις γιορτινές μέρες φροντίζει να περνά μαζί με την οικογένεια του αυτές τις στιγμές, οι αθλητές της ομάδας “George Marakkos Auto Services” RACE TEAM  και φίλοι τους  μαζεύονται κάθε χρόνο στο συνεργείο του Γιώργου Μαρακκου για να πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο πάρτυ με τις σούβλες τους όπως συνηθίζεται από όλους μας κατά την τελευταία ημέρα του χρόνου στους  χώρους εργασίας μας.

Ήμασταν και εμείς καλεσμένοι σαν σελίδα στο πάρτη αυτό και μετά χαράς αποδεχτήκαμε την πρόσκληση για να παρευρεθούμε, συνηθισμένοι και εμείς όπως όλως ο κόσμος πήγαμε περιμένοντας να φάμε λίγο να πιούμε ένα ποτήρι ποτό και να ανταλλάξουμε ευχές, μείναμε έκπληκτοι στο τέλος της ημέρας με την όλη διοργάνωση του πάρτυ.

marakkos 15

Δεν μπορούσε να απουσιάζει από μια αγωνιστική ομάδα σε ένα τέτοιο πάρτυ το αγωνιστικό μέρος του, όπου οι αθλητές της ομάδας δήλωναν πάρων μαζί και με φίλους τους. Οι μάχες του πρωταθλήματος TIME ATTACK (“George Marakkos Auto Services” RACE TEAM vs LCE SPARSIS RACING TEAM)μεταφερθήκαν εκεί, όπου μέσα από χωμάτινη πιστά ο κάθε διαγωνιζόμενος προσπαθούσε να γράψει τον καλύτερο χρόνο, ένας ‘’αγώνας’’ με όλους τους παρευρισκόμενους να είναι νικητές, γιατί μέσα σε αυτήν την περίοδο που ζούμε με τις συνέπειες τις οικονομικής κρίσης που όλος ο λαός βιώνει μας έδωσαν μαθήματα.  Όταν καταφέρνεις και σηκώνεις κεφάλι ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο και μέσα σε τέτοιες καταστάσεις που ζούμε μπορείς και διασκεδάζεις με τον τρόπο που διασκεδάζεις είσαι νικητής.

marakkos 14

Εμείς σαν συντακτική ομάδα της σελίδας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το όμορφο απόγευμα που περάσαμε και να σας συγχαρούμε για την καλή διοργάνωση, να σας ευχηθούμε με την σειρά μας καλή χρόνια και καλές επιτυχίες στο μέλλον  με υγεία πάνω από όλα. Ραντεβού λοιπόν από τώρα στις 31.12.14

marakkos 2 marakkos 3 marakkos 4 marakkos 5 marakkos 6 marakkos 7 marakkos 8 marakkos 9

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό το event σας το παρουσιάζουμε μέσα από τον φακό του www.pitsdirect.com όπου μπορείτε να αντιλήφθητε και τα γραφόμενα.

marakkos 1 marakkos 5 marakkos 10 marakkos 11 marakkos 12

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,798ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -