Στην κορυφή της βαθμολογίας τα πληρώματα της ENEOS- PSALTIS Team

- Advertisement -

Μετά και το δεύτερο γύρο του φετινού Παγκυπρίου πρωταθλήματος ράλι η ομάδα της ENEOS- PSALTIS βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Tο ράλι Αφροδίτης ήταν ο δεύτερος γύρος του Παγκυπρίου πρωταθλήματος ράλι.

RALLY PAFOU 26-27-3-2016 C (267)Εκεί όπου οι Πανίκος Πολυκάρπου και Σταύρος Αντωνίου κατάφεραν να φέρουν τα δύο Mitsubishi Lancer Evo IX της ENEOS- PSALTIS Rally Team στη δεύτερη και τρίτη θέση του βάθρου. Ο πρώτος πάλεψε για τη νίκη αλλά στο τέλος προτίμησε να διαφυλάξει τους πολύτιμους βαθμούς της δεύτερης θέσης. Ο πρωταθλητής του 2014 Σταύρος Αντωνίου αντιμετώπισε προβλήματα από την αρχή του αγώνα με το αυτοκίνητο του. Παρόλα αυτά κατάφερε να φέρει το Lancer Evo IX στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης.

Antoniou-RALLY PAFOU 26-27-3-2016 C (714)

Οι Αντωνίου / Πιερή και Πολυκάρπου / Winter προέρχονται από μια δεύτερη και μια τέταρτη θέση γενικής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που έγινε στην Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου μαζεύοντας σημαντικούς βαθμούς για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Αποτελέσματα που ανεβάζουν τους Αντωνίου και Πιερή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς έναντι 30 των Πολυκάρπου και Winter που βρίσκονται στη δεύτερη θέση.

PIT_6584

Η εταιρεία Psaltis Auto Parts είναι μια από τις μεγαλύτερους εισαγωγείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κύπρο η οποία εισάγει μεταξύ άλλων και τα κορυφαία λιπαντικά Ιαπωνίας ENEOS. Η εταιρεία στηρίζει εδώ και χρόνια τους αγώνες ράλι στην Κύπρο και για φέτος πέραν της συγκεκριμένης ομάδας θα στηρίξει πληθώρα οδηγών σε όλους τους τομείς του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι δύο καταξιωμένοι οδηγοί του Κυπριακού μηχανοκίνητου αθλητισμού έχουν επίσης και την υποστήριξη της έμπειρης ομάδας της  Αντώνης & Σταύρος οι οποίοι έχουν και την ευθύνη τις προετοιμασίας των δύο EVO 9 .

Antoniou_5701Παράλληλα, η εταιρεία Psaltis Auto Parts είναι αρωγός στις εκδηλώσεις για την Οδική Ασφάλεια που γίνονται με την συμβολή του Πρεσβευτή της FIA για Οδική Ασφάλεια Πανίκου Πολυκάρπου, της Αστυνομίας Κύπρου, πριν από κάθε αγώνα.  

Polycarpou-RALLY PAFOU 26-27-3-2016 C (773)

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -