Στην Κύπρο τα προϊόντα του Ομίλου εταιρειών HISUN

- Advertisement -

H A.I ΜOTOKINISI (Motorcycles) LTD ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την μεγάλη Κινέζικη εταιρεία HISUN. Η εταιρεία HISUN παράγει τετράτροχες μοτοσικλέτες ATV’s/UTV’s, μοτοσικλέτες, γεννήτριες, μηχανές ενώ παρέχει και όλα τα ανταλλακτικά για τα προϊόντα της.

HISUN LOGO

Ο Όμιλος δημιουργήθηκε  το 1987 σαν Chongqing Huansong Industries, και μέσα από μεγάλες αγορές και συμφωνίες συγχωνεύτηκε κάτω από το όνομα HISUN το 2003. Ο Όμιλος έχει συνολικά 150 εκτάρια γης σε εργοστάσια και κέντρα έρευνας τόσο στην Κίνα αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Το κεντρικό εργοστάσιο της HISUN στεγάζει 2.500 υπαλλήλους ενώ κόστισε συνολικά 70 εκατομμύρια ευρώ. Ταυτόχρονα, οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου συμπεριλαμβάνει και μια πίστα δοκιμών 25.000 τετραγωνικών μέτρων με διάφορες «φυσικές» επιφάνειες και άσφαλτο.

HISUN-2
Όπως επιβάλλεται για όλες τις ATV’s/UTV’s, η ανθεκτικότητα είναι το παν, και αποτελεί άθλο για μια εταιρεία το να χτίσει μια σωστή και «αλεξίσφαιρη» φήμη γύρω από τα προϊόντα της ειδικά όταν αυτά καλούνται να τα βάλουν με την φύση και τις δύσκολες συνθήκες επί καθημερινής βάσεως. Οι ATV’s/UTV’s παράγονται με εξαρτήματα που η ίδια η Hisun εξελίσσει ειδικά για αυτό το σκοπό, έχοντας πλήρη έλεγχο ποιότητας από τον σχεδιασμό μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν το όχημα φύγει από το εργοστάσιο. Η Hisun πραγματοποίησε ήδη εντυπωσιακή είσοδο στην Αμερικανική αγορά το 2012 με τις πωλήσεις μέσα στο 2014 να ξεπερνούν τις 14.000 οχήματα.  Η ετήσια παραγωγή των ATV’s/UTV’s της HISUN αγγίζει πέραν των 100.000  κομματιών.

H εταιρεία  A.I. Motokinisi (Motorcycles) Ltd αντιπροσωπεύει επίσης και την Αμερικάνικη εταιρεία Polaris.

HISUN

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,994ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -