Στην πρωτοπορία του Ράλι Αφροδίτη ο Χρίστος Δημοσθένους

- Advertisement -

Ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο το 39ο Ράλι Αφροδίτη που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Πάφου.

Συνολικά 18 πληρώματα ρίχθηκαν στην μάχη του 2ου αγώνα του Πρωταθλήματος Ράλι και από την πρώτη κιόλας
ειδική διαδρομή οι περσινοί πρωταθλητές Χρίστος Δημοσθένους με συνοδηγό το Πάμπο Λαό έδειξαν τις προθέσεις τους.

Antoniou-RALLY PARALIMNI 20-21-2-2016 C (1042)_resizeΣημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο στην ειδική διαδρομή Αναδιού – Σταυρός 1 (16.56χλμ) 17:28.40 και τέθηκαν επικεφαλής στον αγώνα. Δεύτερο ταχύτερο χρόνο πέτυχε ο Πανίκκος Πολυκάρπου της Eneos Psaltis rally team με την έκπληξη να ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Τσουλόφτας που με συνοδηγό τον Στέλιο Ηλία πλασαρίστηκαν στην Τρίτη θέση. Μιχάλης Ποσίδειας, Μαρίνος Πατρόκλου και Σταύρος Αντωνίου συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα.

Ο νικητής του πρώτου αγώνα στο Παραλίμνι Σίμος Γαλαταριώτης αντιμετώπισε προβλήματα με το κιβώτιο ταχυτήτων και τέθηκε από νωρίς εκτός αγώνα.

Galatariotis-RALLY PARALIMNI 20-21-2-2016 C (1002)_resizeΕπικεφαλής στην κατηγορία των αυτοκινήτων με κίνηση στους δυό τροχούς τέθηκε ο Σκεύος Γερολέμου με συνοδηγό την Μαίρη Γερολέμου στο Suzuki Swift Sport.

Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει 4 ειδικές διαδρομές δυό επαναλαμβανόμενες ( Αναδιού- Σταθρός και Σταυρός- Μονασίλακας) με ενδιάμεσο σταθμό για σέρβις στο Πολέμι. Το πρώτο αυτοκίνητο αναμένεται στην Πάφο στις 17:50

Παραμείνετε συνδεδεμένοι με την Newsautosport.com για συνεχή ενημέρωση από τον αγώνα.

Tsouloftas-RALLY PARALIMNI 20-21-2-2016 C (1148)_resize

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -