Στις βιτρίνες της CiC η ολοκαίνουρια Mercedes C-Class Coupe

- Advertisement -

Με πιο δυναμικές γραμμές, χαμηλωμένο αμάξωμα και μεγαλύτερες διαστάσεις η νέα Mercedes C-class Coupe έκανε την εμφάνιση της στην Κυπριακή αγορά. Σχεδιαστικά, στο μπροστινό μέρος δεσπόζει η μάσκα του νέου μοντέλου με το μεγάλο αστέρι, τα εντυπωσιακά φωτιστικά και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών.

 

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé (C 205) 2015 Mercedes-Benz C-Class Coupé (C 205) 2015

Η σχεδιαστική τελειότητα βρίσκεται στο πίσω μέρος εκεί όπου εστιάζεται και ο χαρακτήρας της ενώ πολλά σχεδιαστικά στοιχεία προέρχονται από τη μεγαλύτερη S-Class Coupe. Στο εσωτερικό υπάρχουν καθίσματα ειδικά σχεδιασμένα για την C-class Coupe ενώ η υπόλοιπη διαμόρφωση του χώρου και του συστήματος πολυμέσων παραπέμπουν στις τετράθυρες C-class.

Η νέα προσθήκη στην γκάμα της C-Class ακολουθεί το σχεδιαστικό παράδειγμα της αντίστοιχης έκδοσης της S-Class Coupe προσφέροντας δυναμισμό και πολυτέλεια από ένα κουπέ μοντέλο. Η νέα C-Class Coupe έχει κατά 9,5 εκατοστά μεγαλύτερο μήκος και 4,0 εκατοστά μεγαλύτερο πλάτος σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, ενώ το μεταξόνιο έχει αυξηθεί συνολικά κατά 8,0 εκατοστά. Αριθμοί που προδιαθέτουν για τους μεγάλους και άνετους χώρους στο εσωτερικό, παρά το χαρακτήρα του μοντέλου.

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé (C 205) 2015 Mercedes-Benz C-Class Coupé (C 205) 2015

Οι κινητήρες και οι επιλογές κιβωτίων μεταφέρονται αυτούσιες από την ήδη γνωστή γκάμα της C-Class. Συγκεκριμένα, στην Κυπριακή αγορά, η σειρά των κινητήρων ξεκινά με την C 180 η οποία εξοπλίζεται με τον κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων με απόδοση 156 ίππους ενώ την σκυτάλη παίρνει η C 200 με δίλιτρο κινητήρα 184 ίππων. Ο ίδιος κινητήρας εξοπλίζει τόσο την C 250 σε ισχυρότερη εκδοχή απόδοσης 211 ίππων αλλά και την C 300 όπου αποδίδει 245 ίππους. Οι δύο τελευταίες προσφέρονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το παρόν της δίδει και η C 220 d με κινητήρα diesel 2,1 λίτρων απόδοσης 170 ίππων με ροπή που φθάνει τα 400Nm από τις 1400 – 2800 στροφές.

Το νέο Coupe διαθέτει άξονες πολλαπλών συνδέσμων εμπρός και πίσω, ενώ οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ άνετων και πιο σπορ αναρτήσεων. Θα διατίθεται επίσης προαιρετικά και με αεραναρτήσεις με πέντε διαφορετικά προγράμματα ρύθμισης.

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé (C 205) 2015 Mercedes-Benz C-Class Coupé (C 205) 2015

Ένα πλήθος τεχνολογικών εφαρμογών άνεσης και ασφάλειας συναντούμε και σε αυτό το μοντέλο της Mercedes, όπως ενεργό cruise control, brake assist, σύστημα αποτροπής ακούσιας αλλαγής λωρίδας, σύστημα αναγνώρισης των σημάτων κυκλοφορίας, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, περιμετρική κάμερα 360 μοιρών και πολλά άλλα.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,983ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -