Στις 12-13 Οκτωβρίου το CYPRUS RALLY 2013

- Advertisement -

Η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA)  έχει προβεί σε αλλαγές στην ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων ράλι του Μεσανατολικού Πρωταθλήματος Ράλι 2013. Από τις αλλαγές αυτές επηρεάζεται και το Διεθνής μας αγώνας που θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία 12-13 Οκτωβρίου.

Να τονίσουμε ότι το προγραμματισμένο ράλι Συρίας που ήταν να γίνει 3-5 Οκτωβρίου δεν θα γίνει αυτή την ημερομηνία λόγο της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα. Αν δεν ακυρωθεί θα του δοθεί ίσως νέα ημερομηνία για αργότερα.

Σε ένα λοιπό μήνα από σήμερα η μάχη για τον τίτλο του Mεσανατολικού Πρωταθλήματος Ράλι  μεταφέρεται στο νησί μας και όλοι οι μνηστήρες διεκδίκησης του τίτλους αναμένεται να κατέλθουν και να λάβουν μέρος.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα προχωρά με εντατικούς ρυθμούς ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο σχεδιασμός του έχει ολοκληρωθεί η διαδρομή είναι έτοιμη και μετά από πολλά χρόνια το Cyprus Rally επιστρέφει στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες μας ο αγώνας θα ξεκινήσει με μια νυκτερινή υπερειδική διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Μακάριου σταδίου που θα διαμορφωθεί κατάλληλα για σκοπούς της διοργάνωσης. Την επόμενη μέρα ο αγώνας θα κινηθεί προς τις περιοχές της Ασίνου – Κακοπετριάς και την τελευταία μέρα θα κινηθεί στα δάση Μαχαιρά και τις περιοχές Λυθροδόντα.

Λεπτομέρειες για τον αγώνα θα σας δώσουμε στη συνέχεια.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -